Annonce
Mariager Avis

Lions-tilskud får dagplejebørn ud i naturen

Børnene var klar da Lions åbnede kriblekrablekassen. Lionsfolkene Poul Vinter og Jørgen Kirk sammen med Anita Mørk, Mette Hedegaard og et par af børnene.
Annonce

Spentrup: En gruppe dagplejere i Spentrup synes at børnene skal have mange dejlige og lærerige oplevelser, når de færdes i naturen.

Derfor har dagplejerne tidligere lånt såkaldte kriblekrable-kasser på Naturskolen i Randers. Men nu har dagplejerne i Spentrup fået deres egen kasse, der er sponsoreret af Lions Club Purhus.

- Vi har oplevet, hvordan mange ting blev meget mere håndgribelige for de små, og hvordan deres smittende interesse for at lære blev understøttet, når de kunne se på plancherne og sammenligne med det, de lige havde fundet eller set gennem luppen. Krible Krable kasserne åbnede børnenes øjne på en ny måde så vi besluttede at ansøge Lions om at få vores egen kasse, så vi altid er klar, når børnene vil ud i naturen for at lære og opleve, fortæller Anita Mørk på vegne af ni dagplejere i Spentrup.

Fra Lions' side blev svaret et "ja".

Lions i Purhus gennemfører i årets løb en række arrangementer for at tjene penge til organisationens humanitære arbejde. Blandt aktiviteterne er udgivelsen af Kronjyllandskalenderen i samarbejde med Soroptimist International i Randers.

Ved overrækkelsen fortalte klubbens formand lidt om Lions’ aktiviteter og formål og udtalte, at det altid er en fornøjelse at kunne donere ting, som man ved vil have en gavnlig effekt og samtidig er det jo også en særlig glæde, når donationerne sker lokalt.

- Vi vil selvfølgelig helst være behjælpelig med donationer i lokalområdet, men der flyder også store donationer til projekter både nationalt og internationalt, fortæller Jørgen Thybring fra Lions Purhus.

Alle indtjente midler går ubeskåret til humanitært arbejde, mens nødvendige udgifter til administration betales af klubbens medlemmer via deres kontingent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce