Annonce
Mariager Avis

Lukket børnehave bliver til boliger

Rico Holmgaard (t. v.) fik overdraget nøglerne til Lærkebo af ejendomsmægler Tom Madsen, der har formidlet handelen. Privatfoto
Den tidligere børnehave Lærkebo i Mariager skal rives ned for at give plads til seks ældrevenlige boliger.
Annonce

Mariager: Børnehaven Lærkebo på Vestergade 19, der lukkede for godt to år siden, med udgangen af 2017, på grund af faldende børnetal, er nu blevet solgt. Forleden kunne ejendomsmægler Tom Madsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen overdrage nøglerne til Lærkebo til Rico Holmgård, der repræsenterer Holmgård Ejendomme. Den nye ejer har planer om at nedrive børnehavebygningen, der stammer fra slutningen af 1960'erne. I stedet skal der opføres seks nye ældrevenlige boliger på grunden.

Den gode beliggenhed i hjertet af Mariager med nem adgang til indkøb og købstadsmiljøet var udslagsgivende for køberen, der allerede har indsendt ansøgning om tilladelse til nedrivning til Mariagerfjord Kommune. Det var i øvrigt kommunen, der var sælger af Lærkebo.

Grunden er omfattet af den bevarende lokalplan for Mariager Midtby, så de nye boliger bliver opført med respekt for det omgivende byggeri og stil, som er et kendetegn for Mariagers historiske midtby.

Nærmere bestemt kommer der seks ældrevenlige lejeboliger med tre forskellige størrelser, cirka 71-101 kvm bolig, alle i ét plan, plus tilhørende depotrum. Huslejer m.v. er ikke fastlagt endnu, men udlejningen bliver håndteret af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling i Mariager, der allerede har skrevet den første interesserede op.

Rico Holmgård fra Holmgård Ejendomme håber snarest at komme i gang med nedrivningen og opførelsen af de seks nye, attraktive boliger.

Der bliver lagt vægt på, at den meget synlige beliggenhed ud mod Fjordgade bliver en flot velkomst til Mariager midtby for de mange gående og kørende, der passerer hjørnet hver dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce