Annonce
Mariager Avis

Mariager Fysioterapi rykker til Løvetorvet

Fra venstre ejendommens nye ejer, Morten Thastum, ejendomsmægler Tom Madsen samt sælgerne af ejendommen, brødrene Kaj og John Støvring. Foto: John Frandsen
Nu kommer der nyt liv i det centrale Mariager.

Mariager: I løbet af de kommende måneder kommer der igen lys i vinduerne på de to erhvervslokaler på "Løvetorvet" i Mariager. Efter nogen tids tomgang er lokalerne nemlig solgt og den nye ejer overtager dem til påske.

Sælgerne er brødrene John og Kaj Støvring, der har haft lokalerne i en årrække. De har blandt andet været udlejet til døgnbutik, livsstilsbutik og undertøjsforretning.

Den nye ejer af lokalerne er et kendt ansigt i Mariager, nemlig fysioterapeut Morten Thastum, der har helt andre spændende planer med lokalerne. Fremover kommer lokalerne nemlig til at danne ramme om Mariager Fysioterapi med behandlingslokale, fodterapeut og træningssal.

- Jeg har nu drevet min virksomhed i Mariager i en årrække og føler, at tiden nu er klar til næste trin. Med lokalerne her på Løvetorvet har jeg dels de perfekte rammer, dels den perfekte beliggenhed til at udvide og udvikle min virksomhed, fortæller Morten Thastum.

- I den nærmeste fremtid indretter vi behandlingsrum og træningssal i de to lokaler på Løvetorvet, og samtidig har jeg udlejet den tidligere døgnbutik til en anden butik. Med de nye faciliteter kan man sige, at Mariager Fysioterapi nu tilbyder det hele, lige fra forebyggelse til behandling og til genoptræning. Det glæder jeg mig rigtig mig til at kunne tilbyde mine kunder og brugere, fortsætter Morten Thastum.

Når Mariager Fysioterapi flytter ind på Løvetorvet, får Mariager reelt et slags sundhedshus i hjertet af byen. Med apotek, fodterapeut, fysioterapi og lægehus er sundhedsfaciliteterne samlet ét sted og vil kunne supplere hinanden til gavn og glæde for byens borgere.

Det er ejendomsmægler Tom Madsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens erhvervsafdeling, der har formidlet handelen på lokalerne på Løvetorvet og Østergade.

- Det har været en langt forløb, hvor Morten har haft brug for at lave grundige undersøgelser for at sikre sig, at lokalerne kan passe og tilpasses til formålet. Men med de dygtige håndværkere, vi har i byen og området, i kombination med Mortens tanker og visioner, er jeg helt overbevist om, at vi i Mariager kan glæde os til nogle muligheder, vi ikke havde før. Heldigvis var sælgerne, John og Kaj Støvring, tålmodige i processen og er også glade for udfaldet og den gavn, det vil give til byen. Og så tror vi, alle synes, at det er skønnere, når der er tændt lys i de velbeliggende erhvervslokaler, fremfor at de står tomme, mener Tom Madsen.

Åbningsdagen for de nye fysioterapi lokaler er ikke helt afklaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce