Annonce
Mariager Avis

Mariager: Store navne på koncertprogrammet i Den Gamle Biograf

Rytmus henter Sanne Salomonsen til Mariager i 2020. PR-foto
Sanne Salomonsen, Love Shop og Halberg og Friends på det foreløbige program, der også omfatter stand up comedy.
Annonce

Mariager: Rytmus har nu lagt det foreløbige 2020-program for koncerter i Den gamle biograf i Mariager.

Der lægges ud med Sanne Salomonsen, som turnerer med et akustisk band bestående af hendes søn, Victor Ray, Annika Askmann og Mads Løkkegård.

Derefter kommer Love Shop. Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum ”Evergreen” og bogen ”Himmelflugt Og Højdeskræk” i 2015, manifesterede Love Shop sin betydning for dansk musik med det 11. studiealbum ”Risiko” i 2017.

Der bliver comedy på programmet med Ruben Søltoft. PR-foto
Annonce

Stand up Comedy

Rytmus har længe tumlet med tanken om at lave et Stand Up Comedy show, og det bliver en realitet, når Ruben Søltoft, Simon Tang og Lars Dons kommer til byen.

Ruben Søltofts komiske talent har været stærkt efterspurgt, siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Hans seneste show ”Ting Fra Min Mund” har solgt over 40.000 billetter og kunne melde udsolgt i næsten hele landet. Hvad mange nok ikke ved, er, at Ruben Søltoft er lokal, idet han nemlig er opvokset i Astrup og har gået på gymnasiet i Hobro.

Die Herren er et sikkert hit i Rytmus med deres U2 kopinumre, og det forventes, at de igen vælter salen. Det bliver en delvist stående koncert.

Annonce

Halberg og Friends

De allerstørste hits fra Poul Halberg’s hånd er vendt tilbage til livescenerne med Halberg og Friends, og de kommer også i Den Gamle Biograf i Mariager, oplyser Rytmus. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år blandt andet fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums. Det bliver sange som "Magi i Luften", "Efterår”, "Elskes af dig", "Jeg vil la’ lyset brænde" og "Mandagsstævnemøde".

Sanne Salomonsen spiller 13. marts, Love Shop 3. april, Stand Up Comedy show med Ruben Søltoft, Simon Tang og Lars Dons 1. maj, Die Herren 26. september, Halberg og Friends 24. oktober, oplyser Rytmus i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce