Annonce
Mariager Avis

Mariagerfjord-elever tog på studietur til Randers

I sidste uge kunne eleverne fra Mariagerfjords 10. klassecenter opleve, hvordan det er at studere på en erhvervsuddannelse. Foto: Tradium
I sidste uge kunne eleverne fra Mariagerfjords 10. klassecenter opleve, hvordan det er at studere på en erhvervsuddannelse.
Annonce

Hobro: I sidste uge slog Tradium dørene op for 10. klasseelever fra Mariagerfjord Kommune. Her besøgte eleverne de forskellige uddannelser som der tilbydes i Randers og kom blandt andet forbi HTX (Teknisk Gymnasium), hvor de blev vist rundt af skolens vejleder og kunne opleve laboratoriearbejde, 3d-print og meget mere.

- Eleverne havde en rigtig god dag, hvor de fik set en stor del af vores uddannelser. De fik lov til at kigge, snuse, spørge og prøve med egne hænder, hvad en erhvervsuddannelse på Tradium går ud på, forklarer Bjarne Lauridsen, der er uddannelsesvejleder på Tradium, i en pressemeddelelse.

Annonce

Elever prøvede kræfter

På erhvervsuddannelserne kunne eleverne snakke med eleverne på Grundforløb 1, som netop nu gør sig klar til Tradium Grand Prix, 13. december.

Her samarbejder de yngste af Tradium-eleverne på tværs af uddannelser om at skabe en ”by” med madsteder og andet godt.

På nogle af uddannelserne fik eleverne fra Mariagerfjord også lov selv at prøve kræfter med små opgaver opstillet i dagens anledning.

- En stor del af eleverne forventede da også at tage en erhvervsrettet uddannelse, omend flere også blev interesserede i mulighederne på HTX. Forhåbentlig var dagen også en god inspiration, til de elever der endnu ikke har valgt, hvordan deres fremtidige karriere skal se ud, lød det efter besøget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Annonce