Annonce
Mariager Avis

Mette Gudum bliver ny skoleleder på Grønhøjskolen

Mette Gudum er ny skoleleder på Grønhøjskolen. PR-foto
Mette Gudum har siden 1. januar været konstitueret skoleleder på Grønhøjskolen. Et enigt ansættelsesudvalg i Randers Kommune har nu ansat Mette Gudum som ny skoleleder på Grønhøjskolen pr. 1. februar.
Annonce

Øster Tørslev: - Med Mette Gudums store erfaring og kendskab til Grønhøjskolen og til skoleledelse har jeg fuld tiltro til, at hun har de kompetencer og det potentiale, der skal til for at administrere opgaven som skoleleder. Jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet med Mette Gudum, siger Jesper Kousholt, skolechef i Randers Kommune, om ansættelsen af Mette Gudum på Grønhøjskolen i Øster Tørslev.

Mette Gudum har mange års erfaring som leder inden for uddannelsessektoren. Både som uddannelseschef på VUC i Nordjylland og som skoleleder på en friskole i Aalborg Kommune. Hun har en master i offentlige ledelse fra Aalborg Universitet og har siden august 2018 været viceskoleleder på Grønhøjskolen.

Hun overtager stillingen som skoleleder efter Peter Sabroe, der gik på pension med udgangen af 2019.

Annonce

Glad for skolen rykker sig

- Jeg er begejstret for at komme tilbage til skoleledelse og til det tætte samarbejde, man har med børn og forældre. Jeg vil gerne være med til at skabe en god arbejdsplads for lærere og pædagoger, tryghed for forældrene ved at vælge vores skole og den rummelighed, der skal være i folkeskolen. Dét glæder jeg mig rigtig meget til at få mere gang i, siger Mette Gudum og tilføjer:

- Der sker virkelig noget på Grønhøjskolen. Den har rykket sig fantastisk meget i forhold til løfteevne - vi er gået fra at være i de nederste 10 procent til at være i de øverste 10 procent. Det vidste jeg var noget, jeg havde lyst til at arbejde videre med, siger Mette Gudum

Grønhøjskolen sætter nu en ny ansættelsesproces i gang, da stillingen som viceskoleleder skal besættes efter Mette Gudum.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce