Annonce
Mariager Avis

Michael Falch besøger Rytmus

Michael Falch - i Mariager lørdag 13. oktober. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Mariager: Michael Falch kommer til Mariager og spiller for Rytmus' publikum i Den gamle biograf 13. oktober.

Det er efterhånden en del år siden, Michael Falch sidst var i byen, og billetsalget vidner om, at han har været savnet her i byen. Musikforeningen Rytmus i er nemlig tæt på at kunne melde udsolgt.

Den 61-årige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, "Til grænsen" og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden Malurt, varierer Falch'en så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædener, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat : "Mød mig i mørket", "I et land uden høje bjerge", "Superlove", "Ud af mørket" og "Den eneste i verden".

Michael Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce