Annonce
Mariager Avis

Nedtur vendt på hovedet: Mariager Bistro & Konditori har igen fået en glad smiley

Henrik Mikkelsen og Anni Bilidt kan igen hænge en kontrolrapport med en glad smiley op i Mariager Bistro & Konditori. Arkivfoto: Frank Pedersen
Ved et besøg 18. marts kunne kontrollanten fra Fødevarestyrelsen konstatere, at der er rettet op på rengøringen i Mariager Bistro & Konditori.

Mariager: I december sidste år havde Mariager Bistro & Konditori besøg af Fødevarestyrelsen. Et besøg der resulterede i en sur smiley samt en politianmeldelse på grund af manglende rengøring.

18. marts var Fødevarestyrelsen atter på kontrolbesøg og kunne konstatere, at der nu er kommet styr på rengøringen i spisestedet.

Kontrollanten kunne i det hele taget ikke finde noget, der overskred grænsen for bagateller, derfor kan indehaverne, Henrik Mikkelsen og Anni Bilidt, nu igen hænge en kontrolrapport med en glad smiley op i Mariager Bistro & Konditori.

- Det er rart, at vi nu igen har fået en glad smiley, siger Henrik Mikkelsen, der udover at være medindehaver også er kok i Mariager Bistro & Konditori.

Han tilføjer, at der siden det forrige kontrolbesøg er kommet meget mere styr på rengøringen og at det vil fortsætte på den måde.

- Nu går jeg konstant rundt med en klud, så jeg kan tørre af med det samme. Det har jeg lært mig selv, for det gør det hele meget nemmere at tage det med kluden med det samme end at vente med at gøre rent til dagen er gået, fortsætter Henrik Mikkelsen med et smil.

Som så mange andre spisesteder håber Mariager Bistro & Konditori, at det snart igen bliver muligt at tage imod siddende spisegæster.

- Indtil det sker, fortsætter vi med at lave takeaway til vores kunder, siger Henrik Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce