Annonce
Mariager Avis

Niels Hausgaard igen i Mariagers Rytmus

Niels Hausgaard er tilbage i Mariager fredag 28. august. Foto: Annelene Petersen
Men koncerten i Den gamle Biograf er underlagt coronarestriktioner.
Annonce

Mariager: Musikeren og entertaineren Niels Hausgaard, der er en gammel kending af musikforeningen Rytmus i Mariager, kommer med kort varsel på besøg i foreningen. Fredag 28. august kan man opleve ham i Den gamle Biograf i Mariager, hvis ellers man er heldig at få fingre i en af de 140 billetter, der vil være til salg til koncerten.

- Normalt har vi 260 billetter, men på grund af afstandsreglerne har vi kun plads til 140 tilhørere, fortæller Jane Grøn, nyvalgt formand for Rytmus.

Billetterne sættes til salg fredag 14. august kl. 18, og Jane Grøn forventer, at alle vil være solgt i løbet af ganske få minutter.

Niels Hausgaard kommer med et helt nyt show.

Egentlig skulle han have turneret rundt til større spillesteder i foråret, men corona-epidemien satte en stopper for turneen. Den genoptages i efteråret, og ifølge Jane Grøn ville Hausgaard gerne lige prøve programmet af på mindre spillesteder, inden det går løs på de større.

Rytmus holdt generalforsamling mandag aften, og da Jane Grøn kom hjem efter generalforsamlingen, havde hun modtaget en sms-besked med muligheden for et besøg af Hausgaard.

- Og så tog jeg min første formandsbeslutning og sagde med det samme ja tak, fortæller hun.

Annonce

Niels Hausgaard og Rytmus

Rytmus og Niels Hausgaard har en længere historie sammen:

- Da vi startede Rytmus, havde vi Povl Dissing, Niels Hausgaard og sådan nogle de første år. Da vi så skulle i gang med at booke tredje eller fjerde år, ringede Niles Hausgaards manager for at høre, om vi skulle lave aftale om en koncert igen. Og jeg var så dum, at jeg sagde, at vi ville prøve noget andet, fortæller Jane Grøn i dag.


Normalt har vi 260 billetter, men på grund af afstandsreglerne har vi kun plads til 140 tilhørere.

Jane Grøn, formand for Rytmus


Hun blev advaret om, at det kunne være svært at få Niels Hausgaard på repertoiret igen, hvis man sagde nej.

- Men klog som jeg var, sagde jeg, at det var lige meget. Vi ville gerne prøve noget andet,  og så bookede vi nogle andre.

- Efter et par år ville vi gerne prøve at booke Niels Hausgaard igen, men det var fuldstændig umuligt. Det var først for tre-fire år siden, at vi fik muligheden. Så har vi haft ham i 2017, 18 og 19, og billetterne har været revet væk, fortæller Jane Grøn, der er sikker på, at billetterne vil være revet væk lynhurtigt fredag aften.

Med hensyn til resten af efteråret forventer Rytmus at gennemføre, hvad der er planlagt af arrangementer.

Men alt afhænger af, hvordan coronasituationen udvikler sig, og i skrivende stund afventer Rytmus resultatet af de politiske forhandlinger om den fjerde fase af genåbningen af landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce