Annonce
Mariager Avis

Nu åbner ny oase i Mariager

Nu kommer der igen liv i de tomme butikslokaler i den tidligere Rema-bygning i Mariager. Her åbner boghandler Elly Ranch "Oasen", der bliver et sted, hvor folk på tur i byen kan sætte sig ind og puste ud eller få en snak. Privatfoto
Boghandler Elly Ranch har lejet tomme butikslokaler på Fruensgaards Plads.
Annonce

Mariager: Boghandler Elly Ranch har lejet tomme butikslokaler i smøgen mellem Østergade og Fruensgaards Plads i Mariager. Her får folk, der er på tur i byen, mulighed for at sætte sig ind og puste ud mellem indkøbene. Oasen bliver navnet på det nye initiativ.

- Lokalerne har stået tomme i nogle måneder, og det er jo træls at se på tomme butiksvinduer, synes Elly Ranch.

Derfor har hun allieret sig med genboen "Ønskeblomsten" med henblik på at skabe nogle hyggelige rammer for folk, der trænger til en pause. Der er også mulighed for, hvis man nu tilfældigt møder nogen, man kender, at sætte sig indenfor og få en snak.

I Oasen er der opstillet caféborde og stole, og både "Ønskeblomsten" og Mariager Boghandel viser nogle af deres varer der. Dels med henblik på at pynte lokalet op, dels for at udstille med henblik på salg.

- Og hvis folk finder noget i Oasen, som de gerne vil købe, skal de bare komme ind i "Ønskeblomsten" eller over til mig i boghandelen og betale, fortæller Elly Ranch.

- Vi regner jo med, at det er ærlige mennesker, vi har her i Mariager, tilføjer hun med et smil og håber, at ideen bliver godt modtaget i byen.

Der er ikke sat nogen udløbsdato på aftalen med Oasens ejer.

- Men hvis der kommer en ny lejer, så rykker vi ud igen. Vi vil ikke stå i vejen for en ny butik i byen, understreger Elly Ranch, der også peger på, at initiativet med Oasen kunne give anledning til, at nogen måske ser mulighed for at anvende lokalerne til butiksformål.

Oasen vil være åben mandag til fredag i tidsrummet kl. 10-17 og på lørdage kl. 10-13.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce