Annonce
Mariager Avis

Nu sættes gang i renovering af Mariager Skole

Nu lyder startskuddet til den renovering af Mariager Skole, der har været talt om i årevis. Arkivfoto: Pia Pagaard M. Madsen
Den renovering af Mariager Skole, der har været på tale i årevis, skal ikke afvente processen med at formulere visionen om "det gode børneliv" i byen.
Annonce

Mariager:  Renoveringen af Mariager Skole bliver nu så småt skudt i gang, selv om Mariagerfjord Kommune er midt i en proces med at formulere, hvordan Mariager skal udvikle sig som blandt andet stedet, hvor det gode børneliv leves.

Det er det såkaldte paragraf  17.,4-udvalg, der er nedsat med repræsentanter for byrådet, den kommunale forvaltning, institutioner, foreninger og enkeltpersoner i Mariager, der er skal komme med bud på den fremtidige udvikling af byen. Udvalget arbejder fortsat og vil først slutte sit arbejde omkring årsskiftet.


Udvalget er enigt i, at vi godt kan begynde med at få foretaget de helt grundlæggende ting.

Mogens Jespersen, borgmester, Mariagerfjord


Sideløbende med arbejdet i paragraf 17.,4-udvalget presser skolebestyrelsen i Mariager på overfor Mariagerfjord Kommune for at få sat gang i den tiltrængte renovering af Mariager Skole. Derfor fik  formanden for byrådets udvalg for børn og familie, Svend Madsen (V),  sagen på dagsordenen for seneste byrådsmøde.

- Der har været for meget snak og for lidt handling. Det vil jeg gerne have byttet til mere handling og mindre snak, siger han om skolerenoveringen.

Annonce

Nu skal der tegnes

Det er borgmester Mogens Jespersen (V), der er formand for paragraf 17.,4-udvalget, enig i, og han tog sagen om skolerenoveringen med, da udvalget mødtes torsdag.

- Udvalget er enigt i, at vi godt kan begynde med at få foretaget de helt grundlæggende ting, fortæller Mogens Jespersen.

Så den proces går i gang nu.

I praksis startes sagen i udvalget for børn og familie, der skal forhandle med skolebestyrelsen om, hvad der kan sættes i gang. Derefter skal arbejdet planlægges.

- Det handler for eksempel om ventilation, støjisolering og flytning af vægge. Nogle ting, som under alle omstændigheder skal laves. Det kan vi lige så godt få sat i gang, mener Mogens Jespersen.

Mariagerfjord Kommune har afsat omkring 20 millioner kroner på sit budget til ombygningsarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Mariager Avis

- Jeg tager gerne en vikartime

Annonce