Annonce
Mariager Avis

Ny afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Mariager

Thomas Hald er tiltrådt som ny afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Mariager, hvor han har afløst Jeanette Neldorf, der er rykket til filialen i Arden. Foto: Jutlander
Thomas Hald er tiltrådt som afløser for Jeanette Neldorf, der er rykket til Arden.
Annonce

Mariager: Thomas Hald (46) er netop tiltrådt som ny afdelingsdirektør i Jutlander Banks afdeling i Mariager. Han kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Danske Bank i Ebeltoft, hvor har virket i de seneste fem år.

I Mariager afløser Thomas Hald nu Jeanette Leth Neldorf, der er tiltrådt som afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Arden. Jeanette Neldorf har været afdelingsdirektør i Jutlander Bank i Mariager siden maj 2017.

Jeanette Leth Neldorf er rykket fra Jutlander Bank i Mariager til bankens afdeling i Arden. Arkivfoto

Thomas Hald, der stammer fra Spjald i Vestjylland, er oprindeligt uddannet inden for detailhandel, nemlig herretøj. Han kom i 1992 i lære hos Tøjeksperten i Ringkøbing (”her lærte jeg virkelig, hvad service betyder”). Efter endt uddannelse og overstået værnepligt flyttede han til hovedstaden (”jeg havde fået lyst til luftforandring”). Her arbejdede han et par år hos Tøjeksperten i Værløse, inden han skiftede til Jack & Jones i Ballerup som salgsassistent og senere butikschef (”mit første lederjob”).

Annonce

Ny drejning

I 2001 tog karrieren en ny drejning, da han blev salgskonsulent hos HKS i Aalborg. Her var opgaven at sælge sikkerhedssko til forhandlere, fx byggemarkeder, øst for Storebælt.

- Det var lærerigt: Her kom ingen kunder ind i forretningen af sig selv – som i en tøjbutik. Her måtte jeg selv ud og være opsøgende, fortæller Thomas Hald.

I 2005 lod han sig ansætte som sælger af en barndomsven fra Spjald, som netop havde startet et firma, der solgte stilladser, stiger og andet materiel til byggebranchen.

- Det eventyr blev desværre kortvarigt, konstaterer han.

Annonce

Hjem til Jylland

I det efterfølgende vakuum blev han ad omveje gjort opmærksom på, at den finansielle sektor manglede modne kunderådgivere. Han søgte og blev ansat som elev i BG Bank (senere Danske Bank) i Lyngby i et særligt forløb sammen med andre modne personer med erhvervserfaring fra andre brancher.


Vi skal ikke sælge standardprodukter til vores kunder. Vi skal spørge ind til, hvad kunderne drømmer om og så hjælpe dem med at få opfyldt ønskerne.

Thomas Hald, ny afdelingsdirektør i Jutlander Bank


Efter et par år i Danske Bank på Frederiksberg valgte Thomas Hald og hustruen Trine Uhrbrand, der stammer fra Hobro, at flytte hjem til Jylland, hvor Trine, der er lærer, havde fået job på Kristrup Skole i Randers, og Thomas blev privatrådgiver i Danske Bank i Horsens.

Fra 2011 skiftede han arbejdsgiver til Jyske Bank. Først i Randers som pensionsansvarlig og senere i Kjellerup, Ans og Alderslyst i Silkeborg som souschef, inden han i 2016 vendte tilbage til Danske Bank som filialdirektør i Ebeltoft.

Annonce

Matchende værdier

I Mariager er han nu blevet afdelingsdirektør i Jutlander Bank, der arbejder målrettet på at være Danmarks mest tilgængelige og personlige bank.

- Jutlander Banks værdier matcher mine egne. Vi skal ikke sælge standardprodukter til vores kunder. Vi skal spørge ind til, hvad kunderne drømmer om og så hjælpe dem med at få opfyldt ønskerne, siger Thomas Hald:

- Vi skal have tilfredse kunder, for de kommer igen – det lærte jeg allerede som elev hos Tøjeksperten i Ringkøbing.

Thomas og Trine Hald bor i Vorup i Randers. Sammen har de tre børn på henholdsvis 11, 16 og 19 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce