Annonce
Mariager Avis

Ny corona-aflysning rammer Rytmus: Ingen koncert med Dodo

Dodo & the Dodo’s kommer ikke til Mariager i denne omgang- coronaen spænder ben. Til gengæld håber Rytmus at lande en aftale med bandet engang i 2022. Foto: Scanpix/Joan Anette Karlsen
Koncerten med Dodo & the Dodo's er aflyst.

Mariager: Musikforeningen Rytmus i Mariager er igen ramt af en aflysning: Denne gang gælder det koncerten med Dodo & the Dodo's, der var planlagt til fredag 23. april,

Igen er det corona-restriktionerne, der har ramt musikforeningen. De gældende forsamlingsregler tillader simpelthen ikke, at koncertarrangementer afvikles.

- Nu arbejder vi på at få arrangeret en ny koncert med Dodo & the Dodo's engang i foråret 2022, fortæller formanden for Rytmus, Jane Grøn, Mariager.

Annonce

- Og hold op, hvor vi glæder os til at se jer til koncert i Den gamle Biograf, når det igen er muligt, tilføjer hun.

På plakaten

Coronaen har ramt Rytmus hårdt, idet foreningen har måttet aflyse en række arrangementer på grund af forsamlingsloftet.

Til gengæld er det lykkedes at lande nye aftaler med flere af de musikere, der skulle have optrådt i foreningen, og derfor har Rytmus allerede nu fire musik-aftener på plads for efteråret.

Det drejer sig om en koncert med Tørfisk lørdag 25. september, med Sko/Torp lørdag 2. oktober, med Rasmus Nøhr lørdag 30. oktober og standup-aften lørdag 6. november med Ruben Søltoft, Kasper Gross og Daniel Busch.

Der er stadig billetter til disse koncerter, meddeler Rytmus og henviser til himmerlandsbilletten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce