Annonce
Mariager Avis

Ny fortovs-terrasse vækker glæde i Mariager: A'porta har fået nye muligheder af coronakrisen

Pia Adelsteen er rigtig godt tilfreds med den nye terrasse på A'porta. Udover ekstra siddepladser giver den nemlig også ekstra synlighed til restauranten. Foto: Eva Maria Jørgensen
En træ-terrasse, som strækker sig ud over fortovet, har vakt glæde i Mariager. Et tidligere nej blev vendt til et ja på grund af coronakrisen.

Mariager: Brosten af den slags, som ikke inviterer til højhælede sko, bindingsværkshuse på rad og smukke blomster. Turister med bæltetaske og en anden, som fotograferer den instagram-venlige by. På mange måder er alt, som det plejer i Mariager centrum.

Men en lille forandring er dukket op. Restaurant A'porta, som er ejet af Kim Christiansen og hans hustru, Pia Adelsteen, har fået sig en træterrasse, som strækker sig ud over brostenene. Og det skyldes coronavirus og dens konsekvenser.

Virus gav fleksibilitet

- Regeringen opmuntrede kommunerne til at give restauranterne mulighed for at bruge fortovsarealerne til servering, så derfor søgte vi, fortæller Pia Adelsteen.

Parret havde ellers tidligere fået nej til samme udvidelse, men begrænsede siddepladser indendørs på grund af den smitsomme virus gav altså ny fleksibilitet.

- Inden vi fik den, var nogle lidt betænkelige i forhold til, hvor meget den ville fylde, men siden har jeg kun hørt positive udmeldinger om, at det ser indbydende ud, fortæller ejeren.


Inden vi fik den, var nogle lidt betænkelige i forhold til, hvor meget den ville fylde, men siden har jeg kun hørt positive udmeldinger om, at det ser indbydende ud.

Pia Adelsteen, ejer af A'porta, om restaurantens nye træterasse ud til vejen.


For Pia Adelsteen er også selv rigtig glad for terrassen. Udover at tilbyde ekstra siddepladser er den nemlig også med til at få A'porta til at skille sig mere ud fra de mange andre smukke huse i det centrale Mariager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce