Annonce
Mariager Avis

Ny hjælp til turismen i Himmerland

Jimmi Stæhr-Petersen, der er turistdirektør ved Destination Himmerland, ser store muligheder i en stærkere digital markedsføring af hans område. Pressefoto
Forretningspotentialet i de digitale muligheder er enormt for turismesektoren. Derfor udgiver tre destinationer – Destination Himmerland, Limfjorden og Kystlandet – sammen med Dansk Kyst- og Naturturisme en digital værktøjskasse, der skal skærpe branchens appetit på de digitale muligheder.

Mariagerfjord: - Danmark er blandt de meste digitaliserede lande i verden. Og med en digital værktøjskasse i hånden bliver det nemmere for de danske turismeaktører at udnytte de forskellige digitale platforme til at optimere forretningen, gøre hverdagen lettere og mere tidseffektiv og ikke mindst øge indtjeningen.

Det fortæller Jimmi Stæhr-Petersen, der er turistdirektør ved Destination Himmerland:

- Den danske turismesektor er langt fra den mest digitaliserede branche. Det betyder, at potentialet er stort for at bruge de digitale platforme til at sælge mere, kommunikere bedre og i det hele taget gøre sig mere lækker og relevant for både gæster og samarbejdspartnere. Med en digital værktøjskasse håber vi at kunne give branchen appetit på de digitale muligheder og inspirerer til at opprioritere det digitale fremover.

Annonce

En god investering

Den digitale værktøjskasse er udviklet i samarbejde med en række danske destinationsselskaber og med input fra virksomheder på tværs af turismebranchen. Det sikrer, at værktøjskassens indhold og anbefalinger er relevante og afstemt efter behovet i branchen.


Potentialet er stort for at bruge de digitale platforme til at sælge mere, kommunikere bedre og i det hele taget gøre sig mere lækker og relevant for både gæster og samarbejdspartnere.

Jimmi Stæhr-Petersen


Hos de tre destinationer forventer man, at den digitale værktøjskasse vil kunne gøre en forskel bredt i branchen i årene, der kommer. Ikke mindst i forlængelse af en 2020-sæson, der både skabte store udfordringer og muligheder for turismeaktørerne.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce