Annonce
Mariager Avis

Ny koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Mariagerfjord

Line Neve Christensen er begyndt i sit nye job som koordinator i Folkekirkens Familiestøtte Mariagerfjord. Privatfoto
Line Neve Christensen er ansat som koordinator i Folkekirkens Familiestøtte i Hadsund og Hobro-Mariager provstier.

Mariagerfjord: Folkekirkens Familiestøtte Mariagerfjord har arbejdet med familier siden starten af 2018. Den tidligere koordinator har allerede organiseret støtte til mange familier og skabt et godt bredt samarbejde i lokalområdet, og Line Neve Christensen tager nu over på det arbejde.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Folkekirkens Familiestøtte, der gør et veldokumenteret og seriøst arbejde for Danmarks børnefamilier. Alle forældre kan få brug for en hjælpende hånd eller et nyt perspektiv på hverdagen, og jeg beundrer de mennesker, der tør række ud efter en hjælpende hånd i en svær tid, siger Line Neve Christensen, der er uddannet cand.mag. i dansk og psykologi samt certificeret projektleder. Hun har tidligere arbejdet med undervisning og vejledning og selv været frivillig.

- Det bliver spændende at samarbejde med frivillige ildsjæle i Hadsund og Hobro-Mariager provstier. Forskellige former for frivilligt arbejde har også været en prioritet i mit eget liv. Jeg har blandt andet boet og arbejdet et år på et børnehjem i Thailand. Det er en oplevelse, som står mit hjerte særligt nært, og som gav mig et meget nuanceret syn på eksistenser og livsvilkår, fortsætter hun.

Folkekirkens Familiestøtten tilbyder individuelle forløb for børnefamilier, som ønsker fokus på et godt familieliv.

Nerven i hjælpen er frivillige forældrevenner, som støtter alle slags familier i at skabe positive forandringer i hjemmet. Det kan for eksempel være sparring om det gode måltid eller konflikter. Det kan også være en voksen at tale med, hvis man er alene med børnene.

Der tages udgangspunkt i lige netop den udfordring, der fylder i familien, og som familien selv ønsker at arbejde med. Der gøres meget ud af at finde det rigtige match mellem familie og forældreven, inden et forløb sættes i gang.

Tilbuddet om familiestøtte er gratis og henvender sig til forældre med hjemmeboende børn i alderen 0-17 år.

Line Neve Christensen kan træffes på telefonnummer 24761791, hvis der er brug for støtte og sparring i hverdagen, eller hvis man gerne vil hjælpe til som frivillig.

På www.folkekirkensfamiliestotte.dk kan der læses mere om Folkekirkens Familiestøtte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce