Annonce
Mariager Avis

Ny skoleleder på Mariager Skole

Esben Holck Vammen tiltræder 1. marts som ny skoleleder i Mariager. Han er i øjeblikket skole- og dagtilbudsleder i Havbakkedistriktet. Foto: Mariagerfjord Kommune
Esben Holck Vammen fra Havbakkedistriktet overtager tøjlerne på Mariager Skole.
Annonce

Mariager: Esben Holck Vammen, der siden juni 2018 har været skole- og dagtilbudsleder i Havbakkedistriktet i Mariagerfjord, bliver ny skoleleder på Mariager Skole. Dagtilbuds- og skolechef Berit B. Vinther er glad for, at Esben Holck Vammen nu har lyst til at prøve kræfter med jobbet som skoleleder på Mariager Skole.

- Vi har haft et stærkt ansøgerfelt med 15 kompetente kandidater, så der har været stor konkurrence om det ledige job. Med Esben er jeg overbevist om, at vi har fundet den helt rigtige skoleleder, der vil sætte en positiv og ambitiøs kurs for Mariager Skole i de kommende år, siger Berit B. Vinther.

Esben Holck Vammen har gjort et flot stykke arbejde i sine godt og vel halvandet år i spidsen for Havbakkedistriktet, fremhæver hun.

- Vi er meget imponerede over den indsats og de resultater, som Esben Holck Vammen har skabt i sin tid i Havbakkedistriktet. Han er en vellidt og velrespekteret skoleleder, som har sat sig i spidsen for udviklingen af distriktet. Derfor er Esben Holck Vammenet oplagt valg, når han lægger billet ind på skolelederstillingen i Mariager, siger Berit B. Vinther.

Annonce

En ny udfordring

Selv om det bliver vemodigt at sige farvel til Havbakkedistriktet, glæder Esben Holck Vammen sig til de nye udfordringer i Mariager.

- Jeg har været rigtigt glad for Havbakkedistriktet og jeg kommer til at savne de mange medarbejdere, forældre og børn, som jeg har lært at kende. Jeg kunne dog ikke sige nej til en ny udfordring, og jeg glæder mig til at tage fat på en ny ledelsesudfordring, siger Esben Holck Vammen.

Før jobbet som leder af Havbakkedistriktet, var Esben Holck Vammen viceskoleleder på Bymarkskolen i Hobro. Esben Holck Vammen er 35 år og bor i Hobro. Han er gift med Anne-Mette Holck Vammen, som han har to børn med.

Esben Holck Vammen tiltræder stillingen som skoleleder i Mariager 1. marts.

Processen med at finde en ny skoleleder til Havbakkedistriktet begynder i løbet af kort tid.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce