Annonce
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Pernille Skaaning Engamo tiltræder stillingen som skoleleder på Asferg Skole 1. oktober 2020. Foto: Randers Kommune
Annonce

Asferg: Et enigt ansættelsesudvalg i Randers Kommune har netop ansat Pernille Skaaning Engamo som ny skoleleder på Asferg Skole. Hun er 47 år, uddannet folkeskolelærer og er midt i en diplomuddannelse i ledelse.

Pernille Skaaning Engamo har tidligere arbejdet som folkeskolelærer på den nu nedlagte Vorup Skole. Her arbejdede hun som læringsvejleder og i skolens PLC i 15 år. Hun har også tidligere været ansat hos Læringscenter Randers, inden hun blev ansat i Favrskov Kommune som daglig leder af dagplejen.

Pernille Skaaning Engamo tiltræder stillingen 1. oktober.

- Det er skoleledelse, jeg brænder for, og jeg glæder mig til at vende tilbage til Randers. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en lille skole som Asferg Skole, hvor man er tæt på børn, forældre og borgere i lokalsamfundet. Det er et aktivt lokalområde, og jeg ser frem til at lære dem at kende, siger Pernille Skaaning Engamo.

Privat bor Pernille Skaaning Engamo i Hadsten sammen med sin mand og tre børn i alderen seks-19 år. Det ældste og fjerde barn er flyttet hjemmefra og studerer i København. I sin fritid bruger Pernille Skaaning Engamo tid på familie og gode venner. Hun kan godt lide at gå ture, og i sine ferier rejser hun ofte til Norge og besøger sin familie der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Mariager Avis

- Jeg tager gerne en vikartime

Annonce