Annonce
Mariager Avis

Nye bænke ved Mariager Fjord

Her en af tre nye bænke, som Sparekassen Kronjylland har doneret til området omkring Digtervænget i Mariager og ned langs fjorden. På bænken ses afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Mariager, Sven Kjærgaard, formand i Grundejerforeningen Nils Slemming og kasserer Thomas Pedersen. Pressefoto
Annonce

MARIAGER: Borgere og besøgende i Mariager har fået flere muligheder for at sætte sig ned og nyde et lille hvil eller beundre den flotte natur omkring fjorden. Tre tidligere bænke, der var gået i stykker, er nemlig blevet skiftet ud med flotte nye egetræsbænke med støtte fra Sparekassen Kronjyllands gavefond.

- I Grundejerforeningen Digtervænget er vi meget glade for, at Sparekassen Kronjylland har givet os en donation til de tre nye bænke. De både pynter i Mariager men indbyder også til flere gåture og ophold nedenfor vores fællesareal og langs fjorden, fortæller Thomas Pedersen, der er kasserer i Grundejerforeningen Digtervænget.

- Som lokalt pengeinstitut vil vi gerne være med til at gøre en forskel for vores lokalområde og på forskellig vis bidrage til, at Mariager er et dejligt sted at leve og bo. Jeg håber derfor, at beboerne i lokalområdet og alle de besøgende, som går ture i området, både vil nyde synet af de flotte nye bænke og gøre brug af dem, lyder det fra Sven Kjærgaard, der er afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce