Annonce
Mariager Avis

Nyt ejendomsmæglerfirma vil operere i Mariager og Hobro

Steffen Maagaard (t. v.) og Anders Svenningsen åbner ejendomsmæglerforretningen Danbolig i Hobro til september. Pressefoto 
To mæglere åbner deres egen Danbolig-forretning i Hobro og vil blandt andet operere i 9550 Mariager.
Annonce

Mariager: Ejendomsmæglerne Steffen Maagaard Nielsen (31) og Anders Svenningsen (35) slår 1. september dørene op til en ny Danbolig-ejendomsmæglerforretning på Randersvej 61A i Hobro. Herfra vil de formidle fast ejendom fortrinsvis  i postdistrikterne 9550 Mariager og 9500 Hobro.

Begge er uddannede ejendomsmæglere, og de har lært hinanden at kende, mens de begge var ansat i mæglerforretningen John Frandsen.

Steffen Maagaard er født og opvokset i Mariager, men flyttede fra byen for ti år siden for at uddanne sig som ejendomsmægler. Han er udlært hos John Frandsen og har derefter været ansat i Danbolig i Aarhus.


Vi tilbyder kunden en lavere grad af binding, så kunden kan træde ud af aftalen fra dag til dag. Hellere det end at have en utilfreds kunde.

Steffen Maagaard, ejendomsmægler, Danbolig Hobro


- Men jeg fik lyst til at vende hjemad igen og spurgte i Danbolig, om de kunne være interesserede i , at vi åbnede forretning i Mariagerfjord. Og det var de bestemt, fortæller Steffen Maagaard, som derefter henvendte sig til Anders Svenningsen. Og efter nogle snakke frem og tilbage blev de enige om at åbne forretningen i Hobro.

Anders Svenningsen, der bor i Randers med sin kone og sine to børn, kendte også området i forvejen, idet han i en halv snes år har været leder af John Frandsens afdeling i Hobro.

Selv om de nye lokaler på Randersvej først er klar til september, er de to nye Danbolig-mæglere allerede begyndt i deres fælles forretning, idet de indtil videre arbejder hjemme fra deres privatadresser.

Steffen Maagaard er nu flyttet fra Aarhus til Skjellerup.

Annonce

Nyt koncept

Danbolig kommer til Mariagerfjord med et nyt koncept:

- Vi tilbyder kunden en lavere grad af binding, så kunden kan træde ud af aftalen fra dag til dag. Hellere det end at have en utilfreds kunde, synes de to Danbolig-mæglere.

Desuden vil de praktisere princippet "solgt eller gratis", og Steffen Maagaard lover også, at hvis en sælger slår af prisen for at få en handel på plads, vil mæglerne også tilsvarende reducere deres salær.

- Og så kommer vi ellers med noget ung dynamik. Til sammen har vi 20 års erfaring, betoner Steffen Maagaard.

Som Danbolig-mæglere vil de to indehavere kunne trække på en række stabsfunktioner, som kæden stiller til rådighed, men steffen Maagaard og Anders Svenningsen har en høj grad af frihed i arbejdet.

Som udgangspunkt er det de to indehavere, der alene skal drive virksomheden, men de håber, at der med tiden vil være grundlag for at have medarbejdere ansat.

Danbolig vil tage sig af alle ejendomshandler indenfor privat-området - enfamilieshuse, fritidshuse, rækkehuse, andelsboliger, ejerlejligheder og mindre landbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce