Annonce
Mariager Avis

Orienteringsklubben tager strøm med ud i skoven

Bestyrelsen for Mariager Fjord Orienteringsklub fik overrakt den nye generator af afdelingsdirektør Jeanette Neldorf, Jutlander Bank i Mariager. Privatfoto
Den har fået støtte fra Jutlander Bank Fonden til køb af en generator.
Annonce

Mariager:  Mariager Fjord Orienteringsklub har som mange andre idrætsforeninger ligget totalt underdrejet i det meste af 2020. Corona-situationen har ramt  stævne-afholdelse og dermed også betydet manglende indtægter til klubkassen.

Derfor var det også med stor glæde, at klubben modtog støtte fra Jutlander Bank Fonden til indkøb af en ny generator, fortæller Jens Chr. Dalgaard, Mariager Fjord OK.

Klubben håber at få generatoren i brug idet nye år, hvor klubben håber på at gennemføre de mindst tre O-løbsstævner: Nytårsløbet i januar, NJ-Nat (O-løb om natten) i september  og efterårsstafetten i oktober. Desuden planlægges tre større motionsløb: Beauté Pacifique Kvindeløb i Hadsund i maj, Mariagerløbet i juni og Hadsundløbet i sep.

Her skal den nye generator sikre strøm til blandt andet klubbens elektroniske tidtagning, resultatformidling - og så til lidt kaffebrygning.

- Ofte arrangerer klubben stævner langt ude i naturen, hvor der ikke lige er strømudtag i nærheden, og så må man jo selv producere strømmen. Vi er derfor meget taknemmelige for donationen på de næsten 10.000 kr. fra Jutlander Banks Fond, lyder det fra klubbens bestyrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce