Annonce
Mariager Avis

Profil Optik på Torvet er lukket

Profil Optik, Torvet 3, er lukket og kunderne henvises til optikerkædens butik i Hobro. Privatfoto
Lukningen af butikken i Mariager er et udtryk for, at Profil Optik løbende foretager en gennemgang af optikerkædens butikker. - Så der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager, siger Tina Høyer Gaardsholt, administrerende direktør i Profil Optik.
Annonce

Mariager: Kunderne hos Profil Optik, Torvet 3, blev i sidste uge mødt af lukkede døre og skilte i vinduerne, der informerede om, at butikken i Mariager er lukket permanent, og at dens kunder er overflyttet til Profil Optik i Hobro, der kan kontaktes på telefonnummer 98525330.


Der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager.

Tina Høyer Gaardsholt, administrende direktør i Profil Optik


Administrerende direktør i Profil Optik, Tina Høyer Gaardsholt, forklarer, at lukningen af butikken i Mariager er et udtryk for, at Profil Optik løbende foretager en gennemgang af optikerkædens butikker.

- Det er en naturlig del af vores forretning, så der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager, siger hun og tilføjer, at lukningen ikke har baggrund i coronakrisen og dens eftervirkninger.

Tina Høyer Gaardsholt fortæller, at med butikker i Hobro, Hadsund samt to i Randers har Profil Optik ganske mange afdelinger i området omkring Mariager.

- Lukningen i Mariager handler om, at vi løbende kigger på, hvordan vores forretning kan fungere mest optimalt, siger hun og tilføjer, at beslutningen ikke har noget at gøre med, hvordan butikken i Mariager har klaret sig historisk.

Tina Høyer Gaardsholt fortæller, at man godt kunne have valgt at fortsætte med at holde butikken i Mariager åben, men at man samlet set løbende kigger på, hvordan man kan optimere de samlede ressourcer til fordel for både kunder og Profil Optik. I dette tilfælde sker det ved at sammenlægge butikken i Mariager med butikkerne i Hobro, Hadsund og Randers.

- Jeg vil gerne understrege, at butikkens personale i Mariager har gjort det fantastisk hele vejen igennem, der er intet at udsætte på det, og at alle ansatte i Mariager har fået mulighed for at blive i organisationen, fortsætter Tina Høyer Gaardsholt.

Lukningen af Profil Optik i Mariager betyder, at byen nu står uden en optiker.

- Det er ærgerligt, men jeg håber, at der vil komme en anden optiker til byen, siger formand for handelsstandsforeningen i Mariager, Anni Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce