Annonce
Mariager Avis

Profil Optik på Torvet er lukket

Profil Optik, Torvet 3, er lukket og kunderne henvises til optikerkædens butik i Hobro. Privatfoto
Lukningen af butikken i Mariager er et udtryk for, at Profil Optik løbende foretager en gennemgang af optikerkædens butikker. - Så der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager, siger Tina Høyer Gaardsholt, administrerende direktør i Profil Optik.
Annonce

Mariager: Kunderne hos Profil Optik, Torvet 3, blev i sidste uge mødt af lukkede døre og skilte i vinduerne, der informerede om, at butikken i Mariager er lukket permanent, og at dens kunder er overflyttet til Profil Optik i Hobro, der kan kontaktes på telefonnummer 98525330.


Der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager.

Tina Høyer Gaardsholt, administrende direktør i Profil Optik


Administrerende direktør i Profil Optik, Tina Høyer Gaardsholt, forklarer, at lukningen af butikken i Mariager er et udtryk for, at Profil Optik løbende foretager en gennemgang af optikerkædens butikker.

- Det er en naturlig del af vores forretning, så der er ikke noget hokuspokus i, at vi har valgt at lukke butikken i Mariager, siger hun og tilføjer, at lukningen ikke har baggrund i coronakrisen og dens eftervirkninger.

Tina Høyer Gaardsholt fortæller, at med butikker i Hobro, Hadsund samt to i Randers har Profil Optik ganske mange afdelinger i området omkring Mariager.

- Lukningen i Mariager handler om, at vi løbende kigger på, hvordan vores forretning kan fungere mest optimalt, siger hun og tilføjer, at beslutningen ikke har noget at gøre med, hvordan butikken i Mariager har klaret sig historisk.

Tina Høyer Gaardsholt fortæller, at man godt kunne have valgt at fortsætte med at holde butikken i Mariager åben, men at man samlet set løbende kigger på, hvordan man kan optimere de samlede ressourcer til fordel for både kunder og Profil Optik. I dette tilfælde sker det ved at sammenlægge butikken i Mariager med butikkerne i Hobro, Hadsund og Randers.

- Jeg vil gerne understrege, at butikkens personale i Mariager har gjort det fantastisk hele vejen igennem, der er intet at udsætte på det, og at alle ansatte i Mariager har fået mulighed for at blive i organisationen, fortsætter Tina Høyer Gaardsholt.

Lukningen af Profil Optik i Mariager betyder, at byen nu står uden en optiker.

- Det er ærgerligt, men jeg håber, at der vil komme en anden optiker til byen, siger formand for handelsstandsforeningen i Mariager, Anni Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce