Annonce
Mariager Avis

Rødtlys-kørsel ved skolebørns lyskryds endte med mulig vold fredag morgen: Politiet efterlyser vidner i fjordby

Nordjyllands Politi beder nu vidner, som har set en episode ved skolen på Stadionvej i Hadsund fredag morgen, om at kontakte 114. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Fredag morgen modtog Nordjyllands Politi en voldsanmeldelse, da et vidne efter eget udsagn forsøgte at konfrontere en mand, som havde kørt over for rødt to gange i forbindelse med aflevering af børn i Hadsund. Nu efterlyser politiet vidner til begge dele.

Hadsund/Mariagerfjord: Nordjylland Politi beder nu om hjælp fra mulige vidner i forbindelse med to episoder, som sted fredag morgen.

En 46-årig mand kontaktede nemlig politiet for at anmelde en anden mand. Ifølge den 46-åriges forklaring holdt han selv, sammen med flere andre biler, for rødt lys på Stadionvej, hvor der er trafiklysreguleret krydsning af vejen for cyklister og gående.

En mindre, rød bil kom kørende bagfra i retning mod Hadsund Skole. I stedet for at stoppe bag de andre biler kørte den ifølge anmelderen over i modsatte vejbane og passerede dermed trafiklyset, mens der stadig var rødt. På returkørslen, formodentlig efter aflevering af børn på skolen, gentog manøvren sig ifølge anmelder.

Annonce

Kort tid efter så den 46-årige mand igen den lille røde bil et andet sted i byen. Her rettede han henvendelse til føreren. Det resulterede ifølge anmelder i to slag i brystkassen og et slag på halsen, som dog ikke har givet direkte skader.

Nu beder Nordjyllands Politi offentligheden om hjælp. Hvis en borger har været vidne til enten overkørslerne for rødt eller den mulige vold, ønsker politiet sig en henvendelse via 114.

Annonce
Mariager Avis

Tyveri fra veteranjernbanen: - Vi regner med, at de har været flere om det, for den er stor og tung

Annonce
Mariager Avis

Inger Støjberg inviterer til stor fest på lokalt slot: - Der er rigtig gang i kagebageriet

Annonce
Mariager Avis

Da Thomas drejede nøglen blev bilen omspændt af flammer: 38-års ejerskab af en Triumph TR6 fik en brat afslutning

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Fiskerikontrollen fik bid: Konfiskerede ulovlige åleruser

Mariager Avis

Et dejligt sted, der ikke må sygne hen: Gjerlev er en by med ildsjæle og med sine udfordringer

Mariager Avis

Søren fra Gjerlev er manden bag landskendte illustrationer: - Der skal stå tegner på min gravsten

Mariager Avis

Rydning af Mariager Rensningsanlæg møder skarp kritik, som udvalgsformand dog tager helt roligt: - Der er ikke noget hokuspokus ved det

Mariager Avis

Kom som flygtning fra Eritrea i 2015: Min fremtid er i Danmark og allerhelst i Mariager

Mariager Avis

Søren skulle bare have været vikar: Nu er han blevet direktør i stor lokal virksomhed

Annonce