Annonce
Mariager Avis

Repræsentskabsmøder gav ja til fusion mellem Sparekassen Vendsyssel og Dronninglund Sparekasse

Sparekassen Vendsyssel og Dronninglund Sparekasse har begge fået ja til at fusionere på deres repræsentantskabsmøder. Nu mangler kun en godkendelse fra Finanstilsynet.
Annonce

Nordjylland: På deres respektive repræsentskabsmøder i henholdsvis Vrå og Dronninglund har Sparekassen Vendsyssel og Dronninglund Sparekasse begge fået enstemmigt ja til at fusionere efter sammenlægningsmodellen.

Ønsket er, at fusionen skal skabe endnu større stabilitet og sikre fortsat fremdrift, og Sparekassen Vendsyssel vil tage godt imod Dronninglund Sparekasses kunder.

- Vores placering i Voxmeters imageundersøgelse (som nummer tre i landet, red.) forpligter, og vi tror på, at et godt image kommer af gode kundeoplevelser, som igen kræver dygtige og stolte medarbejdere. Derfor er medarbejdertrivsel og uddannelse områder, som vi prioriterer højt, siger Vagn Hansen, der er administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel, i en pressemeddelelse.

Annonce

Forventer problemfri fusion

Konkurrencemyndighederne har allerede givet tilladelse til fusionen, og dermed mangler kun den endelige godkendelse fra Finanstilsynet.

Kunderne kan forvente at fortsætte med deres sædvanlige rådgivere, samme netbank og samme betalingskort. Vagn Hansen fortæller, at kunderne med sammenlægningen vil kunne trække på et endnu større hold af eksperter inden for eksempelvis erhverv, investering, pension og forsikring.

- I løbet af oktober måned 2019 forventer vi at kunne påbegynde arbejdet med en respektfuld integration af Dronninglund Sparekasse. Vi har samlet en del erfaring fra de tidligere 12 fusioner, så vi regner med, at denne fusion også forløber smidigt og problemfrit, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce