Annonce
Mariager Avis

Rytmus er klar med programmet for 2021

Tørfisk vender tilbage til Mariager 25. september. Foto: Henrik Vinther Krogh / COMPLOT
Der er både kære gensyn og nye navne på plakaten for Rytmus’ 2021-program.
Annonce

Mariager: - Regeringen har signaleret, at sådan nogen som os, skal holde kulturlivet i gang og det gør vi, først og fremmest for vores publikum og kulturlivet i Mariager, men vi bakker også op om musikbranchen, der for tiden er alvorligt pressede. Musikere, scenefolk og musikbureauer har det hårdt, siger Jane Grøn, formand for Rytmus i en pressemeddelelse, der fortsætter:

Rytmus har haft mange tomme pladser her i efteråret og det er forståeligt, at mange er nervøse for at tage ud, men vi gør alt for sikkerheden i denne svære Covid 19 tid. Vi har indkaldt ekstra frivillige, følger folk på anviste pladser, holder afstandskrav, gør ekstra rent, forlanger mundbind indtil man har sat sig, beder folk gå i én retning, når man skal i baren og sørger for sprit.

Annonce

Lægger ud med stand-up

Rytmus har været heldige, at få del i en af de kulturelle hjælpepakker, som har til formål at sikre, at der kommer penge ud til musikmiljøerne og det gør, at foreningen tør planlægge et flot 2021 program, der lægger ud med et Stand-up show med Ruben Søltoft, Kasper Gross og Daniel Buch 6. februar.

Ruben Søltoft er første navn på Rytmus' 2021-program. Foto: Emilia Staugaard

Ruben Søltoft skulle have optrådt i Rytmus i efteråret 2020, men af personlige grunde, var han nødt til at aflyse med kort varsel og Thomas Varberg kom heldigvis i stedet. Men Rytmus vil rigtig gerne se Ruben Søltoft, der er en af tidens mest populære og unikke komikere, derfor kommer han, sammen med Kasper Gross og Daniel Buch til en aften med sjov og komik i februar.

Annonce

Sko/Torp for første gang i biografen

13. marts dukker Rasmus Nøhr op med sit band med gode velkendte sange, hits og historier.

Dodo & The Dodo’s fortsætter, på deres akustiske tur deres fortælling om et musikalsk sammenhold, som har varet næsten 40 år.

De kommer til Rytmus 23. april, hvor de selvfølgelig vil spille deres elskede numre som “Giv mig hvad du har“, “Vågner i Natten”, “Sømand af Verden” og “Pigen med det røde hår”, men også numre de ellers aldrig spiller på de store scener.

Tørfisk har 40 års jubilæum og det vil Rytmus være med til at fejre 25. september. Tørfisk har turneret rundt med den samme besætning, som da det hele startede i 1981.

Dengang som nu bærer deres koncerter præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle sange.

2. oktober hilser Rytmus for første gang Sko/Torp velkommen i Den gamle biograf. Hårdt arbejde og en særlig respekt for deres publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året.

Jane Grøn fremfører, at der udover disse fastlagte koncerter er plads i kalenderen til et par stykker mere.

- Normalt dukker der noget godt op i årets løb, så det har vi gjort plads til, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce