Annonce
Mariager Avis

Rytmus henter Love Shop til byen

Med Jens Unmack i front kommer Love Shop på besøg i Mariager 3. april for at give koncert i Rytmus-regi. Foto: Birgitte Carol Heiberg
Love Shop giver koncert i Den gamle Biograf fredag 3. april.
Annonce

Mariager: Musikforeningen Rytmus præsenterer for første gang Love Shop i Mariager. Det sker 3. april i byens gamle biograf.

Efter at have fejret 25 års jubilæum med både et opsamlingsalbum, ”Evergreen”, og en bog, ”Himmelflugt Og Højdeskræk”, i 2015 manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studiealbum ”Risiko” i 2017. Et album, der i den grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner, og som samtidig var levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot når der skal laves ny musik.

Med den succes i bagagen og usvækket lyst til at forny sig tog Jens Unmack & co. igen i studiet, og denne gang blev hele bandet inddraget i indspilningens grundfase og formgivning, dels for at nyde godt af en frisk proces, men også for at åbne op for et mere bandnaturligt snit på de nye numre.

Albumtitlen blev ”Brænder Boksen Med Smukke Ting”, som der kom på gaden for snart et år siden, 8. marts 2019.

Jens Unmack siger selv om det nye album:

- Med så mange albums bag os har vi efterhånden en sjældent lang bandhistorie, som er inspirerende at spille ud fra. Med seneste album oplevede vi et foreløbigt højdepunkt i Love Shop’s nyere historie, og mange andre havde nok i den situation trukket en pause og set situationen an. Men sådan er temperamentet ikke i det her band. Jeg har selv en baggrund med artister der er vokset gennem hyppige, regelmæssige udgivelser, og som derfor har kunnet udvikle sig og spejle tiden sammen med sine lyttere. Og det er sådan jeg bedst kan lide det. Så vi har taget udfordringen op og står nu her klar igen. Tror aldrig jeg har arbejdet så intenst med sangene til et album som på dette nye. Ikke fordi de kom svært, men fordi målet var at komme videre uden tomme ord eller musikalsk dødvægt i bagagen. Så mange skitser blev lavet og stødt, før de rigtige sange kom og lagde sig på plads. På den måde giver det nye album kun god mening i forhold til det erklærede løfte ”Risiko” gav: Aldrig træt, aldrig mæt. Vi skal videre nu.' Brænder Boksen Med Smukke ting” er lyden af Love Shop 2019.

Annonce

Resten af foråret

13. marts er der koncert med Sanne Salomonsen i Den gamle biograf. Denne koncert er forlængst udsolgt. Derefter kommer som nævnt Love Shop 3. april, og 1. maj følger en standup-aften med blandt andre Ruben Sølvtoft.

Rytmus har fastlagt sin generalforsamling 25. marts. Den holdes i Den gamle Smedie i Mariager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce