Annonce
Mariager Avis

Rytmus klar med store navne til næste år

Sanne Salomonsen kommer til Mariager med sit akustiske band den 13. marts næste år. Pressefoto
Musikforeningen præsenterer Sanne Salomonsen med et akustisk band i Den gamle Biograf.
Annonce

Mariager: - Vi har svært ved at få armene ned, siger kassereren i musikforeningen Rytmus i Mariager, Torben Holmgren.

Det, han taler om, er det foreløbige program for foreningens aktiviteter i 2020.

Rytmus lægger stærkt ud med Sanne Salomonsen, der kommer 13. marts. Sanne turnerer med et akustisk band bestående af Victor Ray (hendes søn), Annika Askmann og Mads Løkkegård og med sit store katalog af hits og helt unikke ballader. BT har givet 5 stjerner: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen", hedder det.

Derefter kommer Love Shop på besøg 3. april. Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum ”Evergreen” og en bog ”Himmelflugt Og Højdeskræk” i 2015 manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studiealbum ”Risiko” i 2017. Et album, der i den grad fik anmeldere til at kaste om sig med mange stjerner, og som samtidig var levende bevis for, at Love Shop på ingen måde kender til begrebet autopilot, når der skal laves ny musik.

Rytmus har længe tumlet med tanken om at lave et standup comedy show . Det vil ske 1. maj, når man får besøg af Ruben Søltoft, Simon Tang og Lars Dons. Ruben Søltofts unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt, siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to one-man shows. Hans seneste show ”Ting Fra Min Mund” har solgt over 40.000 billetter og kunne melde udsolgt i næsten hele landet. Hans store talent på scenen har også givet ham en nominering som ’Årets Komiker’ ved Zulu Comedy Galla 2016. Hvad mange nok ikke ved er, at Ruben Søltoft er lokal, han er nemlig opvokset i Astrup og har gået på gymnasiet i Hobro.

Die Herren er et sikkert hit i Rytmus. Med deres U2 kopi numre forventer vi, at de igen vælter salen, de bliver bedre og bedre har over 25 år på bagen. Det bliver en delvist stående koncert. Die Herren er programsat til 26. september.

De allerstørste hits, som vi kender fra Poul Halbergs hånd, er vendt tilbage til livescenerne med Halberg & Friends, og de kommer også - nemlig 24. oktober.

Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde med nogle af landets allerbedste musikere.

Ruben Søltoft lever standup-comedy i Mariager 1. maj. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce