Annonce
Mariager Avis

Rytmus tager hul på aktivt efterår

Die Herren kommer til Mariager lørdag 26. september. Foto: Mette Mørk
Men corona-situationen sætter sit præg på aktiviteterne.
Annonce

Mariager: Musikforeningen Rytmus i Mariage har ligesom alle andre kulturelle foreninger været under pres på grund af covid 19.

- Vi måtte flytte vore planlagte forårs-koncerter til efteråret, og som reglerne er nu, må vi kun være halvdelen af det publikum, der normalt må være i Den Gamle Biograf, så vi kan overholde alle afstandskrav. Heldigvis har vi mødt kolossal stor forståelse både fra publikum og fra kunstnere samt lydmand og Den gamle Biograf. Alle er interesserede i at hensynet til smittefaren kommer i første række og alle glæder sig til at komme i gang med koncerterne igen, fortæller Jane Grøn, der er vendt tilbage som formand for Rytmus.

Til koncerten med Niels Hausgaard 28. august var der kun plads til 140 gæster, og billetterne var som sædvanligt revet væk på to minutter.

Annonce

Udsolgt Sanne

Koncerten med Sanne Salomonsen har længe været udsolgt.

Koncerten med Sanne Salomonsen er udsolgt. For at få plads til alle har koncerten måttet flyttes fra Den gamle Biograf til Mariagerfjord Frikirke. Foto: Mette Mørk

- Den er flyttet to gange. Først fra 13. marts til 19. september og så fra  Den gamle Biograf til Mariagerfjord Frikirke i Mariager, så der er plads til alle, der har købt billet, forklarer Jane Grøn.

- Vi glæder os til et gensyn med Die Herren. De har fra det første sekund set et lille lysglimt i U2's musik, og de formår at løfte stemningen til uanede højder, når det laver deres koncerter. Die Herren kommer 26. september, fortsætter Jane Grøn.

Et nyt tiltag, som foreningen venter sig meget af, er et comedy show lørdag 10. oktober.

Ruben Søltoft medvirker i comedy show 10. oktober. Foto: Annett Bruhn

- Stjernen den aften bliver uden tvivl Ruben Søltoft. Han er godt kendt med området, idet han er opvokset i Astrup ved Arden og har gået på Hobro Gymnasium. Ruben har et finurligt komisk talent, og mange kender ham fra rollen som den belæste søn i Minkavlerne, fortæller Jane Grøn.

Desuden medvirker Simon Tang og Lars Dons.

Annonce

Halberg & Friends

Halberg & Friends kommer 24. oktober. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år bl. a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne solo albums. Sange som 'Magi i Luften', 'Efterår”, 'Elskes af dig', 'Jeg vil la’ lyset brænde', 'Mandagsstævnemøde' bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde med nogen af landets allerbedste musikere.

Endelig kommer Love Shop Trio lørdag 21, november. Efter at have fejret 25 års-jubilæum med både et opsamlingsalbum, ”Evergreen” og en bog ”Himmelflugt Og Højdeskræk” i 2015, manifesterede Love Shop sin betragtelige betydning for dansk musik med det 11. studiealbum ”Risiko” i 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Mariager Avis

- Jeg tager gerne en vikartime

Annonce