Annonce
Mariager Avis

Skriv til julemanden via Mariager Boghandel

Boghandler Elly Ranch, Mariager, med den nyanskaffede julepostkasse, som hun opfordrer alle børn til at benytte, hvis de vil i kontakt med julemanden. Foto: Niels Bo Mandrup
Alle, der lægger et brev til julemanden i den særlige postkasse i Mariager Boghandel, deltager i lodtrækningen om gevinster op til jul.
Annonce

Mariager: Børn, der gerne vil skrive til brev til julemanden - for eksempler sende ham deres juleønsker - kan med fordel benytte den nye jule-postkasse, som lige er blevet stillet op i Mariager Boghandel. Blandt alle de afsendere, der vælger at benytte postkassen, vil boghandler Elly Ranch nemlig trække lod om to gevinster.

- Julepostkassen er stillet frem fra 1. december, og lodtrækningen sker 23. december, fortæller Elly Ranch. Så selv om der normalt opfordres til at sende juleposten i god tid, kan man altså stadig sagtens nå at deltage i konkurrencen i Mariager Boghandel.

Julepostkassen er, hvad Elly Ranch betegner som "årets nyanskaffelse" i butikken.

Udover at forhandle bøger og kontorartikler er Mariager Boghandel også forhandler af alle former for legetøj, og på den baggrund er det vel oplagt at lade brevet til julemanden passere gennem forretningen. Dertil kommer, at boghandelen også udgør Mariagers  officielle postbutik og desuden forestår udlevering af pakker, der er bragt til byen af DHL, Bring og DAO.

Desuden har Elly Ranch også fundet butikkens store, elektriske julemand frem fra gemmerne. Han synger og danser i tiden op til jul og er meget populær blandt især boghandelens yngste kunder.

Boghandleren både håber og tror på en god julehandel:

- Folk er blevet mere og mere opmærksomme på, at det er vigtigt at handle lokalt, fortæller Elly Ranch, der da også glæder sig over at se kunder i butikken, som hun ikke før har set - ikke kun folk fra lokalområdet, men også fra Hobro, Hadsund og Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce