Annonce
Mariager Avis

Slut med betalingsbøvl på genbrugspladsen for erhvervskunder

Udvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen er glad for, at virksomhederne nu får nemmere adgang til genbrugspladserne. PR-foto
Annonce

Mariagerfjord: Fra det nye år bliver det nemmere for virksomheder at komme af med affald på genbrugspladsen, for Udvalget for Teknik og Miljø i Mariagerfjord Kommune har nemlig besluttet, at erhvervslivet fremadrettet skal betale et engangsbeløb om året for at aflevere deres affald på kommunens genbrugspladser.

Det glæder udvalgsformand Jørgen Hammer Sørensen, som mener, at det er sund fornuft:

- Vores nuværende system er administrativt tungt, og da det samtidig må være irriterende for erhvervet at betale regninger efter hvert enkelt besøg, skifter vi til erhvervsmærkater. Vi vil hellere bruge vores ressourcer på at bearbejde affaldet på genbrugspladserne. Det giver langt mere mening, siger han.

Ordningen fungerer sådan, at virksomhederne køber et mærkat pr. bil, som de kan sætte i bilruden. Prisen afhænger af, hvilken type virksomhed det er, og der er altid halv pris for de efterfølgende biler. Mærkatet kan købes fra 1. januar 2020 på www.mariagerfjord.dk/affald.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce