Annonce
Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

I forbindelse med Lysregattaen 12. september kan man komme på solnedgangstur med veteranjernbanen. Pr-foto
Veteranjernbanen kører særture i forbindelse med den årlige Lysregatta 12. september.

Mariager: I forbindelse med den traditionsrige Lysregatta 12. september er der også i år mulighed for at komme med på en stemningsfuld solnedgangstur med veteranbanen.

Fra Mariager station går turen ud langs Færgehagen og op gennem skoven ved Lunddalen med den smukke Mariager Fjord i baggrunden til banens højeste punkt, Fjelsted trinbræt, der ligger i 54 meters højde over vandet. Undervejs kan man i ro og mag opleve solnedgangen fra det mere end 80 år gamle veterantog.

På de sidste ture vil veterantoget som noget nyt også være illumineret, idet der i togets vinduer placeres små elektriske fyrfadslys, der skaber en hyggelige stemning.

Annonce

Toget når naturligvis at komme tilbage til Mariager station og til havnen i god tid, så alle kan opleve det farverige og flotte syn, når flåden af oplyste både stævner ud fra den idylliske fjordby.

Veteranjernbanen opfordrer til, at man selv medbringer aftenkaffen eller en forfriskning, som kan nydes undervejs, mens solens sidste stråler går ned i horisonten mod vest.

Veterantoget kører efter følgende plan 12. september:

Fra Mariager station klokken 15, 16, 17, 18, 19 og 20. Der vil være ankomst tilbage på Mariager station 40 minutter senere.

På den sidste tur gør veterantoget holdt på dæmningen inden Mariager, hvorfra det er muligt at opleve synet af de illuminerede både på Mariager Fjord.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce