Annonce
Mariager Avis

Som i 'gamle dage' før coronaen: Sødisbakke Festival er igen åben for alle

Musikprogrammet er som altid en blanding af navne, der tidligere har været på festivalen, og nye. I den første kategori er L.I.G.A., der er med på festivalen for sjette gang og altid er garant for at sprede god stemning. Arkivfoto: Frank Pedersen
Den traditionsrige Sødisbakke Festival byder efter coronaen igen alle velkommen til en dag fyldt med musik og hygge 7. september.

Mariager: Der er efterhånden meget, der beviser, at vi er godt på vej til et samfund, der ligner det, vi kendte, før coronaen ramte Danmark.

Et af dem er, at årets Sødisbakke Festival bliver afholdt som i ”gamle dage”, hvor alle er velkommen til at møde frem til gode musikalske oplevelser og hygge.

Helt som i ”gamle dage” bliver det dog ikke, fortæller festivalkoordinator Jane Grøn.

Annonce

- Tidligere blev festivalen holdt over to dage, men i år bliver det en en-dags festival, siger hun og forklarer, at beslutningen om at lave en lidt lettere udgave er taget for, at festivalen kan løbe rundt økonomisk.

- Desuden har vi i år besluttet at lave festivalen som et udendørs arrangement i stedet for i de sædvanlige telte, for vi tror, det vil kunne skabe en endnu bedre stemning, fortsætter Jane Grøn.

Velkendte og nye navne på scenen

På musikfronten har der på Sødisbakke Festival altid været en tradition for at præsentere en blanding af navne, der har været på festivalen tidligere og noget nyt.

Som sædvanlig er Jacob Haugaard konferencier ved årets Sødisbakke Festival. Arkivfoto: Frank Pedersen

Sådan bliver det også i år, hvor Jacob Haugaard, som sædvanlig i rollen som konferencier, kan byde velkommen til følgende gengangere: Fi Fi Dong, Torben Lendager og Walkers samt L.I.G.A., der spiller på festivalen for sjette gang og hvis trommeslager, Ihan Haydar, i øvrigt er aktuel som en del af bandet ’Reddit’, der for nylig vandt det danske melodi grand prix med sangen ’The show’.

Årets nye navn i Sødisbakke sammenhæng er Chief1, der også havde et par fingre med i vindersangen, der skal repræsentere de danske farver ved det internationale grand prix i Italien.

Udover musikken vil der være forskellige former for aktiviteter på festivalpladsen.

Annonce

Kun betaling med mobilepay

Udover det nye i, at publikum og musikken er rykket udendørs, er festivalen i år gået bort fra, at maden er inkluderet i festivalbilletten. I år vil det i stedet være muligt at købe mad og drikke i boder på festivalpladsen, hvor det er Sødisbakkes køkken, der står for tilberedningen.

Sødisbakke Festival er igen klar til at byde alle velkommen, siger festivalkoordinator Jane Grøn, der fortæller, at årets festival som noget nyt bliver et udendørs arrangement. Arkivfoto: Frank Pedersen

- Det har været efterspurgt gennem flere år, og det har vi lyttet til blandt andet fordi, det er med til at give en ekstra festivalstemning, siger Jane Grøn, der tilføjer, at da hele Sødisbakke er kontantfri, vil det kun være muligt at betale i boderne med mobilepay.

Som altid er Sødisbakke Festival den første onsdag i september, hvilket i år er 7. september, og festivalpladsen er åben fra klokken 9 til 17. Indgangsbilletten til 350 kroner kan købes ved indgangen med mobilepay.

Annonce
Mariager Avis

Fiskerikontrollen fik bid: Konfiskerede ulovlige åleruser

Annonce
Mariager Avis

Et dejligt sted, der ikke må sygne hen: Gjerlev er en by med ildsjæle og med sine udfordringer

Annonce
Mariager Avis

Søren fra Gjerlev er manden bag landskendte illustrationer: - Der skal stå tegner på min gravsten

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Rydning af Mariager Rensningsanlæg møder skarp kritik, som udvalgsformand dog tager helt roligt: - Der er ikke noget hokuspokus ved det

Mariager Avis

Kom som flygtning fra Eritrea i 2015: Min fremtid er i Danmark og allerhelst i Mariager

Mariager Avis

Søren skulle bare have været vikar: Nu er han blevet direktør i stor lokal virksomhed

Mariager Avis

Dansk Salt A/S er på hemmelig liste: Risikerer at få skåret i gasleverancen, men det bekymrer ikke direktøren

Mariager Avis

En del af kajanlægget nødrenoveres, men resten må vente til krigen i Ukraine stopper

Mariager Avis

Kobbertyve ødelægger sæsonen for vinterbadere: 6000 kroner dyrt kabel stjålet fra havnen

Annonce