Annonce
Mariager Avis

Sommerpakke: Halv pris på billet til veteranbanen

I perioden 3. juli til 9. august kan man komme med veteranbanen til en billetpris, der er det halve af den sædvanlige takst. Foto: Asger Christiansen
Regeringens sommerpakke giver blandt andet tilskud til kørsel med historiske veterantog.
Annonce

Mariager:  Frem til og med søndag 9. august kan passagerer rejse en tur med Veteranbanen til halv pris.

- Vi er utrolig glade for, at vi får mulighed for at tilbyde vore rejsende en veterantogstur mellem Mariager og Handest til halv pris, fortæller veteranbanens driftsbestyrer Ole Juhl.

Regeringens ”sommerpakke” omfatter tilskud til f. eks. museer og også til kørsel med historiske veterantog.

- Vores 17 kilometer lange jernbane fra 1927 er et stykke levende kulturhistorie, der byder på rejsemuligheder- oplevelser med tog som for mellem 50 og 100 år siden. Fra den gang farmor eller oldefar var unge, og fra en tid, hvor rejsehastigheden ikke var svimlende,  fortsætter Ole Juhl.


Med baggrund i ”sommerpakken” og dens støttemuligheder til kulturinstitutioner halverer vi derfor billetpriserne til og med søndag 9. august.

Ole Juhl, driftsbestyrer, Mariager-Handest Veteran Jernbane


- Med baggrund i ”sommerpakken” og dens støttemuligheder til kulturinstitutioner halverer vi derfor billetpriserne til og med søndag 9. august. På alle veteranbanens køredage får vore rejsende de gamle brune papbilletter til halv pris. Vore rejsende skal blot møde op på Mariager station og her købe billetter med 50 procents rabat eller starte fra Handest. Her køber man de billige billetter i hos personalet i toget, fortæller Ole Juhl.

Corona-situationen har også været hård ved veteranbanens økonomi.

-  Men vi er meget taknemmelige for, at vi med regeringens ”sommerpakke” også får mulighed med at bidrage til at give turister og besøgende i Mariager en meget billig kulturel sommeroplevelse,  helt i lovgivernes ånd, tilføjer Ole Juhl.

Tilbuddet gælder alene veterantogsturen, og tilbuddet indgår ikke i trekantrute-samarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce