Annonce
Mariager Avis

Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank fusionerer

"Fusionen vil skabe et større og stærkere pengeinstitut og er med til at sikre, at vi i fremtiden også kan tilbyde kunder og garanter de bedste løsninger i et lokalt funderet pengeinstitut", siger Vagn Hansen, administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel. Arkivfoto: Kenneth Rodin
Kunder, medarbejdere, partnere og lokale foreninger vil opleve få ændringer som følge af fusion mellem to nordjyske pengeinstitutter.

Mariagerfjord: Bestyrelserne i Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank ser med stor begejstring på en mulig sammenlægning af de to pengeinstitutter og planlægger derfor at fusionere - med Sparekassen Vendsyssel som det fortsættende pengeinstitut.

Hensigten med fusionen er at skabe et større og stærkere lokalt funderet pengeinstitut med en ledende markedsposition i Nordjylland og området omkring Limfjorden, Skive og Mariagerfjord.

Står stærkere sammen

Administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel, Vagn Hansen, peger på, at de to pengeinstitutter passer geografisk rigtig godt sammen med et stærkt komplimenterende afdelingsnetværk.

- Salling Bank har en stærk tilstedeværelse i Skive, Nykøbing Mors, Viborg og Vinderup. Det er hensigten, at vores eksisterende afdelinger i Skive, Vinderup og Lem lægges sammen med Salling Banks afdelinger i Skive og Vinderup, hvilket vil medføre en optimering af filialnetværket og på sigt skabe mulighed for at sænke de samlede driftsomkostninger, siger Vagn Hansen.

- Vi har grundigt gennemgået kundernes engagementer i Salling Bank, og jeg er overbevist om, at begge parter har gjort en god handel. Fusionen vil skabe et større og stærkere pengeinstitut og er med til at sikre, at vi i fremtiden også kan tilbyde kunder og garanter de bedste løsninger i et lokalt funderet pengeinstitut, fortsætter han.

Annonce

Forventer en smidig overgang

Salling Banks eksisterende hovedkontor forventes omdannet til regionshovedkontor for Region Skive, der i alt vil have ni afdelinger.


Jeg er overbevist om, at begge parter har gjort en god handel.

Vagn Hansen, administrerende direktør i Sparekassen Vendsyssel


Efter fusionen vil det samlede pengeinstitut have i alt 41 afdelinger, primært placeret i Vendsyssel samt omkring Limfjorden, Skive og Mariager Fjord. Desuden har Sparekassen Vendsyssel to afdelinger i København.

Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank forventer begge en smidig overgang til et fælles pengeinstitut, hvor kunder, medarbejdere, partnere og lokale foreninger vil opleve få ændringer som følge af fusionen.

Annonce

Fortsætter med at støtte lokalsamfund

Sparekassen Vendsyssel vil fortsat støtte udviklingen af lokalsamfundet i det fusionerede pengeinstituts geografiske forretningsområde. Sparekassen vil fortsat være sponsor for alle slags foreninger, blandt andet i form af økonomiske tilskud til idræts-, ungdoms- og kulturaktiviteter for på den måde at gøre mindre lokalsamfund mere attraktive.

Det er en forudsætning for fusionen, at den godkendes af myndighederne. Desuden er det en forudsætning, at fusionen godkendes på en ekstraordinær generalforsamling i Salling Bank og af repræsentantskabet i Sparekassen Vendsyssel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tegn på at du kan have rotter

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce