Annonce
Mariager Avis

Støtteforening trak fuldt hus i Norup

Tina og Mikkel Muhl fra Hadsund holdt foredrag i hallen i Norup. Privatfoto
125 hørte om en opvækst med overgreb, incest og vold.
Annonce

Norup: Støtteforeningen for Vindblæs Friskole samlede nærmest fuldt hus til foredrag i Frihallen i Norup, da foreningen havde inviteret ægteparret Tina og Mikkel Muhl til at fortælle.

Begge fortalte de om deres opvækst, som for Tinas vedkommende havde været præget af overgreb, incest og vold. Sammen lykkedes det parret at rejse sig.

- Et spændende par timer, hvor de to dygtige formidlere formåede både at give publikum kuldegysninger og fik samme publikum til at grine højlydt, fortæller en af arrangørerne, Louise Brunbjerg Kilian, der er bestyrelsesmedlem i Støtteforeningen for Vindblæs Friskole.

125 mennesker havde købt billet til foredraget denne aften. Louise Brunbjerg Kilian fortæller som intro til foredraget;

- Vi var så glade for at se så mange mennesker til foredraget, for de penge, vi laver i overskud på sådan en aften, donerer vi for eksempel til Vindblæs Friskole og Børnehave, når de har et ønske om at indkøbe nyt materiel. I den seneste tid har Friskolen bandt andet fået penge til nyt udekøkken samt robotter til brug i matematikundervisningen.

- Vi er i Støtteforeningen rigtig glade og stolte over at kunne samle så mange mennesker til foredrag i Norup, det havde vi ikke turdet håbe på, tilføjer Louise Brunbjerg Kilian, der dog håber at kunne gøre det igen en anden gang.

Hvis man ønsker at høre mere om Støtteforeningen for Vindblæs Friskoles arbejde, kan den findes på Facebook.

125 havde taget imod invitationen til foredrag i Norup. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce