Annonce
Mariager Avis

Sundheds- og ældrechef får direktørjob i Thisted

I juni 2017 begyndte Tue von Påhlman, som sundhed- og ældrechef. Den post forlader han med udgangen af januar for at prøve kræfter med jobbet som direktør i Thisted Kommune. PR foto
Tue von Påhlman begynder 1. februar i en stilling som sundheds- og socialdirektør i Thisted Kommune.
Annonce

Mariagerfjord Kommune: Sundheds- og ældrechef Tue von Påhlman siger farvel til Mariagerfjord Kommune med udgangen af januar til fordel for en stilling som sundheds- og socialdirektør i Thisted Kommune.

Selvom det ærgrer velfærdsdirektør Peter Møller Rasmussen, at Tue von Påhlman snart forlader Mariagerfjord Kommune, har han stor forståelse for, at Tue vil prøve kræfter med et direktørjob.

- Jeg kender Tue som en dygtig og vellidt leder, som på engageret vis har sat en flot og ambitiøs retning for vores sundheds- og ældreområde. Direktørjobbet er en naturlig del af hans karriere, men jeg havde da håbet, at vi kunne få glæde af Tues kompetencer lidt længere. Derfor er det med beklagelse, at jeg har modtaget Tues opsigelse, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Annonce

Nye udfordringer

Tue von Påhlman har været glad for de godt to et halvt år, hvor han har haft ansvaret for Mariagerfjord Kommunes sundheds- og ældreområde.

- Mariagerfjord Kommune er god arbejdsplads med mange dygtige ledere og medarbejdere, gode chefkolleger og et byråd, som samarbejder med hinanden og forvaltningen. Det har jeg været utrolig glad for, men jeg kan ikke sige nej til den spændende udfordring, som jeg får i Thisted, siger Tue von Påhlman.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce