Annonce
Mariager Avis

Sundheds- og ældrechef forlader Mariagerfjord

I juni 2017 begyndte Tue von Påhlman som sundhed- og ældrechef. Den post forlader han med udgangen af januar for at prøve kræfter med jobbet som direktør i Thisted Kommune. Foto: Mariagerfjord Kommune
Tue von Påhlman skal være social- og sundhedsdirektør i Thisted Kommune.
Annonce

Mariagerfjord: Tue von Påhlman siger farvel til Mariagerfjord Kommune med udgangen af januar til fordel for en stilling som sundheds- og socialdirektør i Thisted Kommune

Selv om det ærgrer velfærdsdirektør Peter Møller Rasmussen, at Tue von Påhlman snart forlader Mariagerfjord Kommune, har han stor forståelse for, at Tue vil prøve kræfter med et direktørjob.

- Jeg kender Tue som en dygtig og vellidt leder, som på engageret vis har sat en flot og ambitiøs retning for vores sundheds- og ældreområde. Direktørjobbet er en naturlig del af hans karriere, men jeg havde da håbet, at vi kunne få glæde af Tues kompetencer lidt længere. Derfor er det med beklagelse, at jeg har modtaget Tues opsigelse, siger direktøren.

- Jeg har stor forståelse for, at Tue tager i mod en ny spændende udfordring, og jeg er sikker på, at han med sine gode menneskelige egenskaber og stærke faglige evner bliver en succes i jobbet, siger Peter Møller Rasmussen.

Tue von Påhlman har været rigtig glad for de godt to og et halvt år, hvor han har haft ansvaret for Mariagerfjord Kommunes sundheds- og ældreområde.

- Mariagerfjord Kommune er god arbejdsplads med mange dygtige ledere og medarbejdere, gode chefkolleger og et byråd, som samarbejder med hinanden og med forvaltningen. Det har jeg været utrolig glad for, men jeg kan ikke sige nej til den spændende udfordring, som jeg får i Thisted, siger Tue von Påhlman.

Tue von Påhlman begynder i jobbet som sundheds- og socialdirektør i Thisted Kommune 1. februar.

- Tue bliver hos Mariagerfjord Kommune indtil udgangen af januar måned, hvor han vil afslutte sine opgaver. Direktionen vil bruge de kommende uger på at overveje, hvordan ledelsesopgaven på sundhed- og ældreområdet skal håndteres fremadrettet, slutter direktør Peter Møller Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce