Annonce
Mariager Avis

Tøj og indretning rykker ind i helseklinik

Lonnie Würtz Jensen åbner 1. december "Mille's Heaven" i Hadsund. Privatfoto

Helene Dylmer flytter "Sund helse" til Ajstrup.

Annonce

Hadsund: Den hidtidige medindehaver af engros-virksomheden Jeanne d'Arc Living Lonnie Würtz Jensen åbner nu detailforretning i Hadsund. Med virkning fra 1. december slår hun dørene op i ejendommen Storegade 40, hvor Helena Dylmer hidtil har drevet klinikken Sund Helse. Klinikken er nu rykket tilbage til Ajstrup syd for Hadsund, hvor den også havde til huse, før den rykkede til Hadsund for 17 år siden.

Den nye butik i Storegade bærer navnet "Mille's Heaven". Her vil man finde et mix af tøj, som Lonnie Würtz Jensen selv har designet, samt designs fra andre danske brands som eksempelvis Tina Wodstrup og Du Milde. Andre unikke og spændende brands vil komme til.

Desuden bil man finde et udvalg af sko og støvler, der er håndlavet i Spanien. De smukke og unikke ting og møbler, som butikken er indrettet med, er alle nøje udvalgt både i Danmark ogpå markeder i Belgien og Frankrig. Alt er naturligvis til salg.

Efter 17 år i Hadsund rykker Helena Dylmer klinikken Sund Helse til Havkærvej 14, Ajstrup ved Hadsund. I klinikken tilbyder hun en bred vifte af forskellige behandlingsmuligheder samt vejledning og salg af vitaminer, mineraler og homøopatisk medicin.

Mange har haft deres gang i Klinikken Sund Helse gennem årene, og været i hænderne på Helena Dylmer og efterfølgende fået et andet syn på tilværelsen både fysisk og psykisk, fortæller hun selv.- Det at kunne gøre en forskel er så fantastisk, fortæller Helena Dylmer og siger videre:

- Nogle gange er det små faktorer der gør udslaget. Hvis man tager et centralt tandhjul ud af et stort kompliceret urværk, er konsekvensen, at resten af værket gradvist svigter og til sidst holder hele urværket op med at fungere, så det er om at finde frem til det centrale tandhjul.

Helena Dylmer rykker sin klinik tilbage til Ajstrup. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Purhus Kro tager to hæderspriser hjem

Annonce