Annonce
Mariager Avis

Teenageteater i Mariagerfjord

Teaterkresen Mariagerfjord stod sidste år bag opførelsen af "Soldaten". Foto:
Teaterkredsen tilbyder fire forestillinger, der primært henvender sig til unge mennesker, i løbet af næste sæson
Annonce

MARIAGERFJORD: Med "Teenageteater" vil Teaterkredsen i Mariagerfjord gerne følge op på sidste sæsons succes med forestillingerne "Fucking Åmål" og "Soldaten", som blev set af 6-700 teenagere i kommunen.

Derfor tilbyder teaterfolkene igen teaterforestillinger i skoletiden og beder om hurtigst muligt at vide, hvem der vil lægge spillested til - for eksempel en gymnastiksal - og hvem, der ønske at overvære en af følgende tilbudte forestillinger.

Annonce

I skovens dybe stille ro

"I skovens dybe stille ro"- uge 37, 38 og 39

Mira Mobeck blev kun 13 år. Hun tog sit eget liv. Hun efterlod: En mor, En far, En bror, En kat og to marsvin. En stor familie, klassekammerater, og en 69 sider lang dagbog.

Miras Dagbog danner grundlag for en visuel og auditiv forestilling, hvor publikum befinder sig mellem tætte træer og lytter til den unges tanker om sig selv og verden. Der er mulighed for undervisningsmaterialer.

Annonce

Under huden

"Under huden" - fredag 13. november og onsdag 6. januar 2021.

Forestillingen følger tre venner, som får døden, sorgen og savnet tæt ind på livet, da Freja mister sin mor.

Vi kommer ind under huden på de unge og de voksne omkring dem og bliver klogere på, hvordan vi kan handle over for en elev, et familiemedlem eller en ven i sorg.

"Under Huden" vil have os til at være sammen og række ud, når nogen dør.

Annonce

Jeg er Silas

"Jeg er Silas"- fredag 27. november.

Forestillingen sætter fokus på køn og kønsidentitet og er for aldersgruppen 12 år og opefter. Det er det kunstneriske hold, der stod bag den Reumertvindende ungdomsforestilling "Fucking Åmål" der står bag "Jeg er Silas".

Silas er startet på en ny skole og klassekammeraterne ved ikke, at det er det, han hedder, for på papiret står der nemlig Signe. Silas’ forældre tror også stadigvæk, at Silas er en pige, hvilket gør det lidt svært at finde tøj til konfirmationen.

Annonce

Ping Pong

"Ping Pong" - 15. og 16. april 2021.

Tre unge mennesker spiller ping pong, mens de venter. To drenge og en pige, hvis fremtid er i andres hænder. De er alle tre tvangsfjernet fra deres familier, og de venter på at blive anbragt i familiepleje. Tre udsatte børn med smerte og svigt i bagagen. Tre unge mennesker hvis bedste venner er hinanden.

Teaterkredsen i Mariagerfjord fortæller at lige som sidste sæson forestiller man sig, at der for de forestillinger, der ønskes, arrangeres en eller to opførelser samme dag og samme sted, hvor den ene af opførelserne er for spillestedets teenagere og den anden opførelse besøges af teenagere fra en anden skole. Målgruppen for forestillingerne er primært unge mellem 13 og 19 år.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce