Annonce
Mariager Avis

Tid for den store naturrengøring

Fra 20. til 26. april foregår den store forårsrengøring af naturen i Mariagerfjord Kommune. Arkivfoto
Nu skal der igen samles affald ind i hele Mariagerfjord Kommune.
Annonce

Mariagerfjord: Lige om lidt er det igen tid for den store forårsrengøring af naturen i Mariagerfjord Kommune. Danmarks Naturfredningsforening (DN) i samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Grønt Råd inviterer alle landsbyer, foreninger, klubber, skoler, børnehaver og institutioner til at være med til at samle affald ind overalt i kommunen. Det skal ske i uge 17, i ugen fra 20. til 26. april, men det er tid for tilmelding allerede nu, meddeler Alan Phipps, der er koordinator for årets affaldsindsamling.

Affaldsindsamlingen i Mariagerfjord Kommune er en del af en landsomfattende kampagne, og sidste år deltog flere end 1300 Mariagerfjord-borgere i indsamlingen.

- Det er ganske simpelt: Tilmeld jer nu på www.affaldsindsamlingen.dk, opfordrer Alan Phipps.

Når man er tilmeldt, tilbyder Mariagerfjord Kommune en forfriskning til indsamlerne, 300 kroner til foreninger og klubber, og 200 kroner til skoleklasser, børnehave og institutioner.

Hvis man vil have tilsendt en gratis deltagerpakke fra DN med inspirationsmateriale og officielle indsamlingssække, er der en sidste frist for tilmelding:

Skoler, børnehaver, institutioner torsdag 19. marts og foreninger og klubber torsdag 26. marts.

- Vi håber, I vil være med til en god oplevelse ude i naturen, siger Alan Phipps, der også står til rådighed med yderligere oplysninger.

Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tre generationer bag Svanen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

- Det bedste er friheden

Annonce