Annonce
Mariager Avis

Tidligere skoleleder i Ø. Tørslev nu til Hadsund

Anne-Mette Thorsen - rykker fra Randers Kommune til Mariagerfjord.
Anne Mette Thorsen begynder som skoleleder på Hadsund Skole 1. april.
Annonce

Mariagerfjord: Anne Mette Thorsen, der er i øjeblikket er skoleleder på Tirsdalens Skole i Randers, tiltræder 1. april som ny skoleleder på Hadsund Skole.

Dagtilbuds- og skolechef Berit Vinther er glad for at kunne tiltrække en yderst kompetent og erfaren leder til Mariagerfjord Kommune.

- Jeg glæder mig til samarbejdet og var især imponeret over Anne Mettes evne til at have blik for både børn, forældre, medarbejdere, tillidsvalgte, lederteamet og lokalsamfundet under begge ansættelsessamtaler, uddyber Berit.

Herudover fremhæver Berit den kommende skoleleders evne til at tænke i sammenhænge - både på tværs af Dagtilbud og Skole, Skole og ungdomsuddannelsesområdet samt indbyrdes mellem afdelingerne på skolen.

- Det var spændende at høre Anne Mettes ideer til samarbejdet på 0-18 års området, som jeg også har et stort fokus på, fortæller Berit Vinther.

Anne Mette Thorsen fortæller, at hun kommer med ideer til samarbejdet både imellem skolens afdelinger og med dagtilbudsområdet og lokalsamfundet generelt, men at udvikling skal ske med respekt for det eksisterende.

- Min oplevelse af Hadsund Skole er, at det er en veldrevet skole med et stort medarbejder- og forældreengagement og jeg glæder mig til at blive en del af lederteamet. Jeg mener, at ordentlighed samt en anerkendende tilgang i alle relationer skaber de bedst mulige rammer for trivsel, samarbejde og læring, slutter Anne Mette Thorsen.

Anne Mette Thorsen er 48 år og bor i Randers sammen med sin søn.

Siden 2008 har Anne Mette arbejdet som henholdsvis viceskoleleder og skoleleder i Randers Kommune, blandt andet som skoleleder på Grønhøjskolen i Øster Tørslev. Hun blev valgt blandt et stærkt felt på 14 ansøgere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce