Annonce
Mariager Avis

Udviklingsarbejde undervejs: Mariager Hallen på vej mod fremtiden

Ny bestyrelse for Mariager Hallen efter generalforsamlingsn 2020: Fra venstre Martin Bang, Mikael Iversen, Kim Jensen, Leo Poulsen og Poul Bo Nielsen. Privatfoto
Hallen sætter gang i en udviklingsproces og ser gerne flest mulige deltage i den.

Mariager: Idrætshallen i Mariager står over for et udviklingsprojekt, der skal tilpasse hallen og dens faciliteter til nutidens krav. Hallens bestyrelse vil i samarbejde med DGI igangsætte en visionsproces, fortæller hallens formand, Poul Bo Nielsen, efter hallens generalforsamling. Håbet er at få flest mulige interessenter med i processen, for eksempel idrætsforeningerne, skolen, institutioner, pensionister, højskole og efterskoler.

- Vi skal finde ud af, hvad der er brug for af faciliteter fremover. Der kommer jo nye sportsgrene til, påpeger Poul Bo Nielsen og henviser til eksempelvis futsal og padel tennis. Der kunne også være ønsker om en springgrav, idet gymnaster med behov for en sådan i øjeblikket drager til Hobro for at dyrke deres idræt.

- Vi vil jo gerne, at flere vil benytte sig af hallen, siger Poul Bo Nielsen, der blandt sigter til grupper af unge, som opholder sig en del omkring hallen.

Det er tanken, at et udviklingsarbejde omkring hallen skal supplere projekt Move, der blandt andet indeholder parkourbane og udendørs motionsredskaber på hallens parkeringsplads.

Annonce

Fint regnskab

Hallens generalforsamling var udsat på grund af corona. Her kaldte Poul Bo Nielsen 2019 for et "godt år", og hallens kasserer, Kim Jensen, kunne da også præsentere det bedste regnskabsresultat i flere år, et overskud på over 300.000 kroner.

- Så derfor har vi sat gang i nogle renoveringsarbejder, som vi har skubbet foran os i nogle år, oplyser Poul Bo Nielsen.


Vi vil jo gerne, at flere vil benytte sig af hallen.

Poul Bo Nielsen, formand for Mariager Hallens bestyrelse


Den tidligere formand for hallen, Christina Willumsen, ønskede ikke at fortsætte i bestyrelsen, og derfor overrakte Kim Jensen  en stor kurv som tak for indsatsen gennem mange år.

Til gengæld blev der nyvalgt to mand, idet en bestyrelsespost har været ubesat gennem en længere periode. De ny nye er Mikael Iversen, der underviser i blandt andet idræt på Mariager Højskole, og Martin Bang, der til daglig arbejder med motionsmaskiner. Begge bor i lokalområdet.

De øvrige tre bestyrelsesmedlemmer, Kim Jensen, Leo Poulsen og Poul Bo Nielsen, blev genvalgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce