Annonce
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Heksen Winnie kommer på besøg hos smykkedesigner Helga Winther i forbindelse med halloween i Mariager. Privatfoto

Mariager: I forbindelse med halloween bliver der uhyggeligt hyggeligt i butikken på Torvet 5 i Mariager, lover smykkedesigner Helga Winther, der udskriver en tegnekonkurrence for børn.

De sidste to lørdage i måneden, 24. og 31. oktober, kommer heksen Winnie på besøg. Hun har forhekset Helga Winther og fået hende til at arrangere en halloween-tegnekonkurrence for alle børnene, lyder det fra butikken på Torvet.

- Der er måske nogen, som allerede har mødt heksen. Hun har været på besøg i det lille hvide heksehus i Munkholm Anlægget. Hvis man gik glip af hende der, kan man komme og besøge hende i butikken de to lørdage, hvor hun tager imod tegninger, som hun kan putte i sins sorte gryde, fortæller Helga Winther.

Annonce

Hvis man en af de to lørdage afleverer en tegning med halloween-motiv, deltager man i lodtrækningen om to sølvsmykker. Vinderne vil blive offentliggjort på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Stine Bosse er valgt til formand for bestyrelsen bag Festival of Europe: Mariager passer perfekt til et europæisk folkemøde

Annonce