Annonce
Mariager Avis

Uhyggelig togtur: Halloweentoget ruller ud i aftenmørket

Høj stemning blandt de yngste deltagere i sidste års halloween-togtur. Foto: Asger Christiansen
Annonce

Mariager: Efteråret har indfundet sig, skyerne gråne og løvet falder, og derfor inviterer veteranbanen igen i år på en noget anderledes aftentur til Handest: En tur med lidt ”hyggelig uhygge”. En tur i de gamle personvogne, hvor den eneste belysning er små fornøjelige elektriske fyrfadslys i vindueskarmene. Hvor dampen vælder ud fra det 90 år gamle lokomotiv og indhyller vognene i en tåge, der godt kan give et lille gys. Og mens dagens sidste lys forsvinder i horisonten, arbejder veterantoget sig op ad den fem kilometer lange bakke fra Mariager til Fjelsted trinbræt, 54 meter over fjorden og toget fortsætter videre ud i oktobermørket i retning mod Handest station, meddeler veteranbanens driftsbestyrer, Ole Juhl.

Halloween-toget kører torsdag 15. oktober med afgang fra Mariager kl. 18, og det er tilbage i Mariager kl. 20.15.

- Alle børn under 12 år, der møder op med en udskåret græskarlygte og ifølge med en voksen, kommer gratis med veterantoget, fortæller Ole Juhl.

- Sidste år blev vores Halloween-tog en kæmpe succes med masser af flotte udskårne græskarlygter. Mange børn mødte også op i fantasifuld udklædning. Stemningen i de 100 år gamle personvogne var helt i top, og både børn og voksne hyggede sig gevaldig, fortsætter driftsbestyrer Ole Juhl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce