Annonce
Mariager Avis

Ungdomsskolen på sommerturné med gammel campingvogn og sjove oplevelser

Mariagerfjord Ungdomsskole er taget på turné med UngCampingvognen. Privatfoto 
Tanken er at sprede sjove oplevelser blandt unge i en sommer, hvor ferieplanerne måske er blevet ændret.
Annonce

Mariagerfjord: Selv om det er dejligt, at sommerferien endelig er over os, så kan seks uger også føles som lang tid. Måske især i år, hvor corona-krisen sætter en stopper for nogle af  sommerferieplanerne.

- Derfor har vi i Ungdomsskolen besluttet os for, at vi vil skabe sjove oplevelser ude hos de unge i kommunen, og til formålet har vi købt en ældre campingvogn. Den er fyldt med sjove aktiviteter og spil og den kommer gennem hele sommeren rundt i vores kommune, fortæller projektmedarbejder Kathrine Hoberg fra Ungdomsskolen.

- Campingvognen er et fantastisk supplement til de sommerferieaktiviteter som kører i vores klubber eller på vores hold, fordi campingvognen kommer ud til alle, og på den måde er der også noget for dem, som ikke har mulighed for at deltage på de fastlagte hold i nogle bestemte byer, tilføjer hun

Forleden brugte tre drenge i Øster Hurup i nærheden af en time på ungdomsskolens el-løbehjul, hvorefter de konstaterede:

- Det er mega fedt, det her! Hvis I bare lige havde haft en Panna-bane med, så var det perfekt.

- Og den slags lytter vi på, fordi vi rigtig gerne vil lave det de unge synes er fedt – og derfor har vi nu pakket vores Panna-bane i campingvognen, og vi glæder os til mange gode kampe hen over sommeren slutter Kathrine Hoberg

- Vi håber vejret bliver rigtigt sommeragtigt i de næste uger frem, så vi kan udnytte fjordens muligheder for vandaktiviteter. Hvis vejret tillader det, vil vi rigtig gerne på fjorden med vores SUP’s, som de unge har taget rigtigt godt imod. Vi har lavet en del vandaktiviteter i samarbejde med folkeskolerne, siden skolerne genåbnede ovenpå corona-krisen, og SUP-aktiviteter er et hit blandt de unge,  slutter ungdomsskoleleder Lars Otte Koefoed.

Man kan følge campingvognens turné på Mariagerfjord Ungdomsskoles facebookside,.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce