Annonce
Mariager Avis

Unge mødes igen i Frivilligcentret

Fie Wognsen er projektkoordinator på projektet i Frivillighuset og kører første forløb sammen med en frivillig. PR foto
Frivilligcentrets ungegruppe er igen i gang. Der er plads til flere.
Annonce

Mariagerfjord: Frivilligcenter Mariagerfjords første ungegruppe for 13 til 18 årige mødes nu hver tirsdag i Medborgerhuset i Hobro. Man kan stadig tilmelde sig og være en del af et trygt, anerkendende fællesskab hvor der er plads til møde sjove aktiviteter og den dybe samtale om det der trykker. .

For selv om coronaen stadig har tag i samfundet og forandrer måderne, man kan være sammen på, skal det ikke lukke fællesskaber. Derfor mødes Frivilligcenterets ungegruppe fysisk i og ved Medborgerhuset i Hobro, hvor der er den fornødne plads til at overholde nuværende retningslinjer. De fysiske møder giver mulighed for at samvær om brætspil, emnebaseret samtale og når mulighederne tillader det, udflugter og aktiviteter rundt omkring i Mariagerfjord Kommune.

Annonce

Nyt syn på sig selv

I gruppen er der fokus på relationsdannelse og positive oplevelser, som bidrager til at give de unge et fornyet syn på sig selv – såvel som egne kompetencer.

Grupperne er etableret på baggrund af forskning der påviser, at unge i aldersgruppen oplever øget mistrivsel og udfordringer, blandt andet i forhold til forandringer i familiemønstre, skolegang og relationer med jævnaldrende.

Ved at deltage i fællesskaber med andre unge, som kan genkende at have udfordringer i hverdagen, lettes byrden, idet de ikke længere står alene med det, der er svært.

Man kan kontakte Frivilligcenteret på tlf. 6151 3868. Projektet er støttet af Trygfonden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Uhyggelig hygge i Mariager

Mariager Avis

Mariager Museum er reddet

Annonce