Annonce
Mariager Avis

Ungesiden er en ny hjemmeside for unge i Mariagerfjord Kommune

- Som ung voksen kender jeg til de udfordringer, som unge møder i samfundet i dag, siger Fie Aksglæde Wognsen, der på Frivilligcenter Mariagerfjords hjemmeside, Ungesiden, er klar til at guide unge gennem en svær tid med corona og restriktioner. Ungesiden findes på www.fcmf.dk/ung. Pr-foto
Frivilligcenter Mariagerfjord har etableret hjemmesiden Ungesiden, der skal støtte og guide unge gennem en svær tid med corona og restriktioner.

Mariagerfjord: I forlængelse af indsatsen med støtte i grupper for unge og de begrænsninger, der er grundet corona, er der tænkt dybere tanker, ligesom noget af det, der skulle komme senere på året, er fremskyndet til fordel for de unge, der udfordres af et eller andet.

Det skriver Frivilligcenter Mariagerfjord i en pressemeddelelse, der fortsætter:

Vi hører om unges mistrivsel, som er forstærket det sidste års tid, og ser hvordan manglende samvær med kammerater og hverdagen under en global pandemi sætter pres på de unges trivsel. Lægges det oven i en i forvejen svær hverdag med udfordringer, er der brug for at kunne tale med en anden om det, der trykker.

Frivilligcenter Mariagerfjord har derfor opsat hjemmesiden Ungesiden. En hjemmeside, der skal give vejledning til både de støttegrupper, som desværre må udskydes og andre tiltag, som kan medvirke til at gøre hverdagen lettere for de unge.

Kort og godt er tilbuddet udvidet med personlig støtte, når nu det ikke er muligt at sætte grupper op i fysisk samvær. En støtte, der naturligvis kan være så anonym, som personen ønsker det - lige fra at bruge et tilfældigt navn i en maildialog til at ringe sammen over telefon eller med videoopkald.

Frivilligcentret arbejder lige nu på at få en oversigt over de landsdækkende støttetilbud, der er i forvejen, som kan hjælpe i mere specifikke situationer omkring unge. Ellers kan centret henvise til foreningsoversigten, som kommer senere, og lige nu findes på hjemmesiden www.fcmf.dk. Den giver et overblik over de foreninger, der i Mariagerfjord byder ind med konkret hjælp for et afgrænset område.

- Det kan være svært at finde frem til en, der kan hjælpe og tale med om det, der trykker, men det håber vi er rettet op på med det her tilbud, hvor Fie Aksglæde Wognsen står klar til at støtte i bredest muligt omfang, siger Tommy Sørensen, leder af Frivilligcenter Mariagerfjord, der glæder sig til at byde unge velkommen til det digitale univers på Ungesiden.

- Som ung voksen kender jeg til de udfordringer, som unge møder i samfundet i dag, supplerer Fie Aksglæde Wognsen.

Ungesiden er en del af Ungenetværket, der normalt ville tilbyde fysiske samtalegrupper og mødesteder for unge på 13-18 år, som oplever mistrivsel i hverdagen. Projektet er støttet af Trygfonden og kører i samarbejde med Røde Kors.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Forårsudstilling i Kunstboxen

Annonce