Annonce
Mariager Avis

Vaffelbageren på Torvet i Mariager har åbnet for sæsonen: Folk vil have is selv om, det er koldt

Indehaver af Vaffelbageren på Torvet, Akhtar Zaman, har trods april-kulde fået en god start på sæsonen. "Selv om koldt vejr ikke er så godt for forretningen, har der alligevel været en del forbi for at få en is", siger han. Foto: Frank Pedersen
Hverken corona eller april-kulde har afholdt kunderne fra at besøge Vaffelbageren, hvor indehaver Akhtar Zaman har planer om at supplere isene med andre lækkerier.

Mariager: Selv om solen skinner, er det stadig lidt køligt i vejret denne dag sidst i april, som det i øvrigt har været siden Vaffelbageren på Torvet i Mariager åbnede for sæsonen et par dage før påske.

- Selv om koldt vejr ikke er så godt for forretningen, har der alligevel været en del forbi for at få en is, siger indehaver Akhtar Zaman.

Selv om Vaffelbageren har haft åbent i den sidste lille del af den seneste coronanedlukning, har butikken ifølge Akhtar Zaman ikke været nævneværdig ramt.

Annonce

- Vi har godt nok et bord og et par stole indenfor, men langt de fleste af vores kunder tager jo deres is med sig, så vi er i forvejen mest et takeaway sted, siger han, der endnu ikke har sat sine stole og borde op udendørs.

- Men det er fordi, det stadig er for koldt at side udendørs, siger han.

Nyt i Vaffelbageren

Grundstammen i Vaffelbagerens udbud er som altid de hjemmelavede vafler, den hjemmerørte guf og isvarianterne, der laves fra bunden hver dag og hvor de mest populære er dem med kirsebær, lakrids eller den særlige franske nougat. Hvis man foretrækker at spise iskuglerne hjemme, kan de købes i kasser, med plads til henholdsvis en eller halvanden liter.

Akhtar Zaman fortæller, at han derudover meget gerne vil afprøve to nye tiltag i sæsonen 2021: Milkshake og bubble waffles.

- Mit personale siger godt nok, at vi ikke har plads til at lave bubble waffles her i butikken, for det kræver en del plads at tilberede, plads som vi ikke har. Men jeg vil meget gerne forsøge, så nu får vi se om det bliver til noget, siger Akhtar Zaman med et smil.

- Milkshake derimod kræver bare, at man har en blender, så det bliver helt sikkert til noget, så det starter vi med meget snart, fortsætter han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Mariager Avis

Tegn på at du kan have rotter

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce