Annonce
Mariager Avis

Vandt med foto af barnebarn med Mariager Avis-hat

Torsdag i sidste uge fik vinderen af Mariager Avis' sommerfotokonkurrence, Diana Høghsted Larsen (i midten) overrakt et eksempel sin præmien, der er måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner. Her er hun flankeret af Familiemåltider.dks daglige leder, Anja Krogh og Søren Habekost, uddeler i Dagli'brugsen Harridslev, som er indehaver af Familiemåltider.dk. Foto: Frank Pedersen
Diana Høghsted Larsen har vundet årets sommerfotokonkurrence i Mariager Avis. Præmien er måltidskasser fra Familiemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner
Annonce

Mariager: Diana Høghsted Larsen er kåret som vinder af Mariager Avis’ sommerfotokonkurrence, hvor vi bad læserne om at indsende fotos fra årets sommerferie hvor avisen var med på motivet.


Jeg elsker at lave mad, så det bliver også dejligt at få inspiration fra de opskrifter, der følger med måltidskasserne.

Diana Høghsted Larsen


Diana Høghsted Larsen vandt med et foto af barnebarnet Karlo, der på Mariagers nye sandstrand som værn mod den stærke sol havde iført sig en hat foldet af Mariager Avis.

Diana Høghsted Larsens præmie er et gavekort til måltidskasser fra Familemåltider.dk til en værdi af 2000 kroner, en præmie hun er spændt på at indløse.

Diana Høghsted Larsen vandt årets sommerfotokonkurrence i Mariager Avis med dette foto af barnebarnet Karlo på fire år, der på Mariagers nye sandstrand havde iført sig en avishat foldet af Mariager Avis. Foto: Diana Høghsted Larsen

- Jeg havde hørt om familiemåltider.dk, men det er første gang, jeg selv skal have måltidskasser derfra, sagde Diana Høghsted Larsen, da hun torsdag i sidste uge fik overrakt sin præmie af Søren Habekost, uddeler i Dagli’brugsen Harridslev, som er ejer af Familimåltider.dk samt Familiemåltider.dks daglige leder, Anja Krogh.

Diana Høghsted Larsen fortæller, at hun gik ind på Familiemåltider.dks hjememside efter, hun fik at vide, at hun havde vundet sommerfotokonkurrencen.

- Der kunne jeg se, at der er meget forskelligt at vælge imellem så jeg glæder mig til at få måltidskasserne. Jeg elsker at lave mad, så det bliver også dejligt at få inspiration fra de opskrifter, der følger med måltidskasserne, fortsætter hun.

Annonce

30 års interesse for foto

Modsat det at få bragt måltidskasser til døren, er avisens sommerfotokonkurrence langt fra den første gang, at Diana Høghsted Larsen har haft et kamera i hånden.

- Gennem de seneste 30 år har jeg haft stor interesse i at tage fotos og jeg er særlig glad for at tage portrætfotos, fortæller hun og tilføjer, at hun - i det små - blandt andet tager ud til konfirmationer for at tage billeder

Diana Høghsted Larsen siger, at hendes vinderfoto af Karlo med avishat ikke er taget ved en tilfældighed.

- I denne sommer havde vi børnebørnene på besøg, så jeg tænkte, at jeg ville tage ham med ned til vores nye sandstrand i Mariager for at tage nogle billeder til sommerfotokonkurrencen, fortæller hun.

Det er heller ikke første gang, at Diana Høghsted Larsen vinder i en konkurrence.

- Jeg vandt engang en tegnekonkurrence, men det er altså mange år siden, siger hun med et smil.

Lige som for så mange andre, har Diana Høghsted Larsens sommerferie været anderledes end den, der oprindelig var planlagt.

- Vi kan godt lide at rejse ud og have cyklerne med, så vi kan køre ture de steder, vi kommer til. Vi har før været i Tyskland og Frankrig og i år var det planen, at vi skulle have været i Norge med cyklerne. Men så kom coronaen, så i stedet for blev det til en tur til Svendborg og Sydfyn. Resten af sommeren har vi været hjemme i Mariager, hvor vi blandt andet har haft vores børnebørn på besøg, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Mariager Avis

- Jeg tager gerne en vikartime

Annonce