Annonce
Mariager Avis

Vind gavekort på 10.000 kroner med Mariager BON-go

Hvis du fra på fredag og 14 dage frem handler i en de 14 butikker, der er medlem af Mariager Handel, har du mulighed for at deltage i BON-go konkurrencen og vinde et gavekort på 10.000 kroner samt dagspræmier. "I Mariager Handel har vi siden starten på coronaepidemien oplevet en markant og dejlig opbakning fra alle vores kunder. Sammen med Mariager Turistforening vil vi gerne sige tak for den massive opbakning med konkurrencen Mariager BON-go", siger Anni Andersen, formand for Mariager Handel. Arkivfoto
Vi går mod lysere tider, det er snart sankthans og sommeren er på vej i Mariager. På fredag starter Mariager Handel en ny aktivitet, hvor kunderne kan vinde flotte dagspræmier og ikke mindst hovedpræmien, et gavekort på 10.000 kroner til shopping i Mariager.
Annonce

Mariager: - I Mariager Handel har vi siden starten på coronaepidemien oplevet en markant og dejlig opbakning fra alle vores kunder. Vi ser nu mod bedre tider, derfor har vi sammen med Mariager Turistforening besluttet at takke for den massive opbakning med konkurrencen Mariager BON-go, siger Mariager Handels formand, Anni Andersen.

Frem til 26. juni er der derfor mere end 10.000 nye gode grunde til at lave dine indkøb i en af de butikker der er medlem af Mariager Handel, her kan du nemlig deltage i BON-go.

Og det er ganske enkelt, for du deltager i konkurrencen ved at skrive dit navn og telefon på bon'en, som du får, når du har lavet dine indkøb. Vil du gemme din bon, eksempelvis som garantibevis, kan du få en lille kupon, som du kan udfylde i stedet.

Anni Andersen fortæller, at bon'en skal lægges i den sorte gavekasse. Men for at det ikke skal være alt for let, er der kun en gavekasse i hele Mariager - og den er på ”rundrejse” i byens butikker - altså på besøg i de 14 medlemsbutikker i 14 dage.

- Hvor gavekassen står offentliggøres hver aften på facebooksiden for Mariager Handel & Mariager Turistforening, hvor det samtidig afsløres, hvilken heldig kunde der har vundet dagspræmien. Men man kan også ”snyde” og se hele ”rejseplanen” for gavekassen på www.mariager.dk, fortsætter Anni Andersen.

Alle vindere får direkte besked og blandt alle bon'er udtrækkes 26. juni konkurrencens hovedpræmie: Et shopping-gavekort på 10.000 kroner, der kan bruges blandt Mariager Handels medlemsbutikker.

Annonce

14 butikker er med

De samlede regler for konkurrencen kan ses på www.mariager.dk. Følgende 14 butikker i Mariager Handel deltager i Mariager BON-go: Helga Winther Smykker, Profiloptik, Diva, Jørgensen Sko, Hotel Postgaarden, Strikkehjørnet, Faktisk, Rema 1000, Tandklinikken Mariager, SuperBrugsen, Mariager Boghandel, Mariager Saltcenter og Kirkepladsens Blomster.

- Vi håber, at alle kunderne i Mariager har lyst til at deltage i Mariager BON-go, og vi tror, at det kan blive et stærkt bevis på, at når vi står sammen - er vi bedst. Mariager BON-go er blot et af flere sjove tiltag, som vi ar planer om at lave i løbet af sommeren, siger Anni Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariager Avis

Projekt MOVE nærmer sig målet

Mariager Avis

Ny skoleleder til Asferg Skole

Mariager Avis

Solnedgangstur med veterantoget

Mariager Avis

Formand: Mariager Tennisklub er en bitte, god og hyggelig klub

Mariager Avis

Monica i Havndal fik sin flise

Annonce